LOOOVE!



HAHAHA jag älskar denna kvinna!!! :D

Killarney

Har suttit och kollat massa städer över Irland nu här på google som jag skulle kunna tänka mig åka till. Eller tja, jag kollade typ hela Irland men jaja (:
Har iaf kommit fram till att jag skulle kunna tänka mig att åka till Killarney. Det är känt för sina turister och typ ingen annan stad jag kollade på stod det så på, så det blev kalas :D! Nu ska jag bara säga det till far min så ska vi beställa biljetter så fort som möjligt! :D Hoppas verkligen att Celina hänger på, skulle bli så jääääävla skoj!

Celina det spelar ingen roll om du säger nej, i mina öron så är det ja iaf så :D


En härlig liten bit av Killarney (:
Guudarnas vad jag ska fota när jag kommer dit :O funderade på om jag skulle ta med mig irländskt gräs hem också :O :D

Dag 12 – I min handväska



Ja här har ni min fina väska. Jävligt dålig bildkvalité men jaja D:

Jag har faktiskt inget kult i den, bara vantarm nycklar, hörlurar plånbok, busskortm Harry Potter bok - det är ju kul iaf. hårband - ifall jag skulle få damp på mitt hår som bara hänger ivägen. (som jag får varje dag) Min kamera, och sist en burk Oo Jag har typ alltid en pantflaska eller två i min väska :O man ska inte slänga dom, man ska panta :D Ja jag e duktig och miljö vänlig (: Fast jag vill ju ha pengar också :D aja :D Haha jag låter som en kattkärring som samlar pantburkar för att överleva. Men nej, så illa är det icke!

Dag 11 – Mina syskon

Jahapp, har inte bloggat på 2 dagar :O OH shame on me!

Har inga syskon förutom Celina som är min blodsyster<3 

Jag är väldigt förkyld btw och imorrn så ska jag och Celina på bio! :D


Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag

Det är det här som jag verkligen HATAR med bloggar. "Chacha bloggen, kolla dagens outfittttttttttttt" YES VAD KUL! -.- Seriöst, aja jag får väl leka tönt då men okeej.

Jag hade på mig svara tights och en grå tröja.

Dag 09 – Min tro

Öh.. ja det var ju ett intrssant ämne att prata om :O
Handlar det här om Gud och Jesus eller? För isf så kan jag säga att jag tror inte på Gud, även fast jag brukar be till honom i svåra situationer som "snälla säg att jag hittar min penna" eller "Snälla gud gör så att inte juicen är slut!" Typ så. Och det brukar faktiskt hjälp, läskigt nog :O Men Jesus tror jag faktiskt på. Jag tror inte att han sprang omkring på vatten och trollade som Harry Potter, men jag tror han har existerat.
Han var väl som vilken annan människa som helst. Sprang omkring och sa at han var Guds barn och fick en jävla massa cred ;o Fast även några fiender på köpet :D (Y) Kalasens! Nu tycker jag att det var tråkigt att skriva om Jesus så nu lägger jag av.


Vet ni!? JAG SKA TILL IRLAND!!!!!!!!!!!!

Dag 08 – Ett ögonblick

Ja jag har väldigt många ögonblick jag, jag vet inte riktigt vad jag ska ta för när jag har tagit ett så kommer jag säkert ångra mig och vilja ha ett annat :P
Men nu har jag valt ett, eller Celina valde väl åt mig ^^

Det var fleraflera år sedan när jag och Lisa var uppe i fjällen och åkte skridor med hennes familj. Jag förstod inte riktigt vad jag hade dör uppe o göra, jag kan knappt stå på ett par skridor!
Och en dag där uppe så cille jag åka i barnbacken som inte ens var en backe, det var fan plan mark :O och hur som helst så ville jag prova åka där, och när vi skulle ta knappliften "upp" igen så trillar jag ju såklart -.- jag är så där smidig som bara jag kan vara, och smidigare blir det. Medans jag ligger där och försöker ta mig upp så skriker Lisa, som kommer på sin lilla lift bakom mig, "Julia! jag kommer!!". Så kollar jag bak för att se vad fasiken hon håller på med. Då får jag hennes knapplift mitt på käften! xD Då hade hon typ kastat sig av sin lift för att hjälpa mig som inte ens behövde hjälp, så får man en knapplift på käften ist.
"Blöder jag?" Frågar jag när vi var på väg hem och visar henne läppen. "Nejdå."
Så spottar jag i snön och då är spottet bara rött haha xD
Det var så kul så jag skrattar fortfarande lika mycket åt det. Tänk dom som såg oss, ba "Va fan?" Vi måste sett ut som humle och dumle.
Efter det så fick jag en fläskläpp och efterom jag hade namnsdag samma dag så fick jag ett läppglans av Lisa. Så lite fin blev man väl (:

Lägger upp en bild här på oss två sen när jag sitter vi andra datan ^^

IRLAND!

Det där som jag skrev nedanför "jag har ett kortsom jag inte har öppnat än" KAN NI GISSA VAD DET VAR!?
EN RESA TILL IRLAND!! OOOOOOOMG! jag älskar mina föräldrar! :D guuuuud vad glad jag är :D


God jul! :D 2.

Hellu igen (:
Nu har jag öppnat julklappar och röjt här, jag har ätit så mycket så jag nästan spricker och jag har fått så många sms så min mobil också spricker snart.
Har fått det här än så länge:
* Stickade handledsvärmare - mormor
* Vita stora hörlurar - Mamma och pappa
* Vita vantar - Mamma och pappa
* Rosa nike väska som matchar min stora rosa nike väska >< - Mamma
* Pyjamas byxor och linne - Mamma och pappa
* Rosa plånbok - Mamma och pappa
* Musiga, luddiga strumpor - Sara
* Svart nike tröja - Mamma
* Grå lång t-shirt som går ner över rumpan - Mamma
* En duk som gått i generationer - Mormor
* Ett kort som jag inte får öppna än :O

Tack så mycket!

Sen ska jag få från Celina, Alexandra och Micke också ^^
Och juste! jag fick en gamal serie som jag och Lisa gjort för några år sen av Lisa ^^ haha så kul att läsa :D


God Jul! :D 1.

God Jul alla människor där ute! :D
Just nu är klockan typ 12 och jag har varit vaken i cirkus 2 timmar. Det började med att jag vaknade och märkte att ingen strumpa hängde på dörren! D: så jag låg i sängen i hundra år men ingen kom och hängde en strumpa på min dörr :/ så då gick jag upp och sket i strumpan. Sen nu så kom jag på att jag har inte ätit någon frukost! :O det är det första jag gör när jag vaknar typ. Iaf, sen eftersom ingen i min familj orkar fixa med någon gran så fick jag göra det själv!
Jag gick upp på vinden där det var as kallt och konkade ner på den jävla granen. Och jag kände mig som om jag var med i en film! Jag var hjälten som räddade den unga mön! Aja, jag fick tillslut ner grannen ända ner i vardagsrummet, och då säger mamma " nemen jag vill kunna se mina lyktor! den står i vägen". Och då fick jag konka upp den för alla 13 trappsteg igen och det var inte kul! Och nu så står den vackra granen i mitt rum! :D Jag har pyntat den själv :> Jag kommer troligtvis skriva lite i omgångar nu så här på julafton om hur min dag har varit (: Jag orkat inte skriva ner allt på en gång sen i kväll och jag förmodar att ingen parvel orkar läsa det heller så (:


Vackrare gran har jag aldrig sett! :D Så hade jag det ;PpPPpP

God Jul Daniel, hoppas du får en underbar jul där uppe i himmelriket! <3

Dag 07 – Min bästa vän

Min bästa vän heter Celina Linéa Lidback (:
Vi har gått i samma skola sen vi var väldigt små. Alltså när vi gick i typ 1an (Kommer inte ihåg om hon gick där i sexårs som jag men aja) Sen slutade hon i den skolan när hon skulle börja 3an. Iof så kännde vi inte varann när vi gick där. Jag hade inte en susning om att vi en dag skulle bli bästa vänner :P
Sen när jag skulle börja sjuan så hamnade jag i samma klass som henne, och vi blev inte kompisar förrän i slutet av sjuan.
Hon och jag har gjort en massa konstiga grejor tillsammans, Saker som jag inte ens kan rabbla upp nu för det blir nog lite jobbigt att läsa :O
Vi har samma humor och båda ÄLSKAR Harry Potter, Vi går alltid på premiärerna på alla Harry Potter filmerna på bio :D Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva :O men jaja, Celina är min bästa vän och även min blodsyster 8)


Dag 06 – Min dag

Oj oj min dag!
Vaknade runt halv åtta, Celina sov här och vi kom inte upp förrän lite senare än halv åtta ^^ Sen fixade vi oss och åt varsinn toast till frukost. Sen begav vi oss iväg till bussen som vi höll på att missa, och när vi kom till skolan så fixade vi oss för det mesta till dramat eftersom vi hade uppspel inför hela skolan idag! :O Hur som helst, när vi stod i kalsongerna,det heter faktiskt så, det som är på sidan om scenen där man gömmer sig lite, då blev jag så nervös så jag började gråtskratta, och det brukar jag göra när jag får lite panik. Hela aulan var fullsmockad med människor! Men det gick bra :D Och sen när det var slut och ridån var fördragen så kom det några människor och skulle säga hej till oss, men då känndes det som jag var i en film. På flygplatsen, alla hittade sina vänner och familjer, men jag stod där helt ensam utan någon som kom till mig...
Så sorgligt tyckte jag :( men jaja, jag pratade med mig själv istället, "Gud vad duktig du var Lulli!" "Jaså tycker du det? man tackar man tackar!"

Sen åkte jag hem och nu sitter jag här och dricker julmust och lyssnar på Irlänsk musica :D Bästaste musiken evör (: Ursäkta för min engelska :O och svenska ;O
En till oredigerad bild :O! Men jaja, jag och Micke innan dramat igår (:

Dag 05 – Vad är kärlek?

Ska jag seriöst sitta här och skriva om vad kärlek är!? D: uschi buschi! Hur ska jag veta jag tror inte ens jag har varit kär någon gång :O
Man tja, jag antar att det är när någon är kär i någon ? Oo

DRAMA!!

Det här förmodligen det sista ni hör från mig :( Ja, jga hann ju skaffa en blogg iaf :O
Idag så har jag drama uppspel inför hela skolan och jag kommer nog kissa på mig och även garva arslet av mig när store alain kommer in på scene :O jag visar bilder sen, om jag fortfarande lever :O! Adjö..
Celina sitter här och ryser :O!


Tidning, igen!

Här kommer min andra tidning som jag gjort :D Hatar framsidan! men jag visste verkligen inte vad jag skulle göra D:


Framsida


Gryffindors sida (:

Slytherins sida (:


Dag 04 – Det här åt jag i dag

Hallå alla barn! Idag ska vi prata om ett mycket intressant ämne, nämligen vad jag åt idag! :D
Det började med frukost, då hittade jag ostbågar inne i datarummet sen igår kväll, så då åt jag några såna :D sen gick jag ner och åt fil med cherioos :D! och sen i skolan så åt jag en macka och sen efter det så åt jag pannkakor när jag var i Kista med Celina så åt jag pannkakor :O Och medans vi satt där och åt så tänkte vi på hur det skulle vara om vi gick på dubbeldejt
Celina: "Tänk om vi skulle gå på dubbeldejt, du går ut med Olle och jag Ernst.."
Lulli: "Men jag vill gå ut med Ernst isåfall!!"
Celina: "jaha, men tänk om du gick ut med Ernst då, och jag Olle, och tänk om Olle skulle bli kär i dig och Ernst i mig, hur skulle det bli då?"
Lulli: "åhh.. eller tänk om både Olle och Ersnt skulle bli kära i dig. Då skulle jag bli..ensam."
Celina: "haha ja tänk hur det kan gå!"
Lulli: " Eller! tänk om Olle och Ernst blir kära i varandra!"

Haha tänk så mycket man kan prata om när man sitter där och äter en pannkaka :D
Och sen på vägen hem så satt jag och sjöng om risgryns gröt som tillslut råkade bli risgranskorv Oo Asså jag vet verkligen hur jag kunde få risgrynsgröt till risgranskorv?


Helt oredigerad bild men jaja ^^ vackrare än såhär blir man inte (:

Dag 03 – Mina föräldrar

Jag har verkligen ingenting att göra, så jag kör dag 03 nu ist så kör jag dag 04 imorrn ^^

Mina föräldrar är dom bästa man kan ha! Visst, hur vet jag det, jag har ju bara haft dom. Men ändå så är det så man känner om man älskar någon, "Du är bäst", en sån kännsla är det.
Dom känner mig så bra så dom behöver inte oroa sig när jag ska ut med kompisar sent på kvällarna. Dom vet att jag alltid kommer hem igen, helt nykter och alltid lika knasig (: Har man den sortens relation med sina föräldrar som jag har så vet man att man kan lita på varandra och allt sånt där ^^
Min pappa, en väldigt konstig människa med den bästa humorn ever, han och jag är lika som bär, både utsidan och insidan. Nu menar jag inte att jag har den bästa humorn, den får han stå för (: Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om honom, han är obeskrivlig!
Min mamma, kan vara riktigt jobbig ibland kan man tycka, men ändå är hon den snällaste männsikan som finns. Hon ställer alltid upp oavsett vad, och finns alltid där när jag behöver henne. Hon är kreativ och riktigt duktig på att komma på saker, en riktigt smart människa det där. Och även om jag inte kan visa det ibland så vill jag att du ska veta mamma, att jag älskar dig!

Jag älskar båda mina päron av hela mitt hjärta! Vad som än händer så kommer ni alltid att ha den största platsen i mitt hjärta.


Mammi <3


Pappi<3

Damsuga!! :O


Hahaha titta vad man hitta!
Sara stod och damsög i mitt rum när jag kom dit, det var så kul så jag vr tvungen att fota ;D
Hon ska nämligen fota barndoms kompisar till oss och eftersom jag har en vit vägg i mitt rum så fick mitt rum bli studio. Det brukar bli så att mitt rum blir en liten studio :P Det kan vara ganska bra att ha vita väggar ibland, då har man användning för dom iaf :D (Y)

Dag 02 – Min första kompis

Jadu, hon hette Rebecka men henne känner jag ju inte längre över huvudtaget så jag berättar om Felle istället :D Hon är ju typ min andra kompis så höhö (:

Vi umgås inte lika mycket längre som vi gjorde förut, lite dåligt faktiskt :/
Hur som helst (: Vi bodde på samma gård som små, och det vr så vi blev kompisar. Hon var väldigt blyg och jag kommer ihåg att jag skulle hämta henne, vi skulle hem till mig och hon ville förmodligen inte gå själv genom lekplatsen haha x) aja, jag hade med mig min barnvagn bara för att jag tyckte det skulle vara lite kul, och när vi var på väg hem till mig så sa jag åt henne att hoppa i för att jag skulle köra henne. "Nej jag är för tjock, den kommer gå sönder" HAHA! ofta man säger så!? xD Felle om du läser det här nu så måste jag bara säga det, du var en riktigt kul prick när du var liten :D det är du nu med men vafan, för tjock? xD haha! du var typ en centimeter åt alla håll och vägde 5 kg :O inte riktigt men iaf.
Vi har alltid varit kompisar. Vi har alltid gått i samma skolor och alltid när någon av oss har flyttat så har den andra hängt på, så vi har alltid hållit ihop. Fast nu iof så går vi ju inte i samma skola :P hon är ju liksom ett år yngre också :O Sen kommer jag ihåg att vi lekte alltid med massa leksaker i sandlådan ute på gården och en gång så kom Micke, Fyllot (undra om han lever? Oo) och då blev vi jätte rädda och sprang in i Felles port och stod där och väntade. Men Felles leksaker låg fortfarande kvar i sandlådan. Och vem var det som fick hämta allt ? jo det var jag det :O Haha vi var så knasiga :P Sen ville hon alltid äta glass också ^^
Men vi hade inte alltid så kul :O jag kommer ihåg att jag och Erik, min kusin, kastade sand på henne och det var jätte taskigt :( Men hon slog mig med en docka i huvudet så jag gömde mig under hennes säng så det vr jämt :O fast sen så hade vi målat och efter det lekte vi med hennes dockhus, och då skulle jag vara en bebis som hade en blöja på sig, och då blev blöjan svart av målarfärg D: och då blev Felle jätte sur, jag ba "men, den har ju bajsat" hahahahaha! xD asså jesus :O Det var väl allt tror jag :P

Felle åt vänster, hennes lilla syrra i mitten och jag åt höger (: Jag håller armen sådär för jag busade lite med Tess :P

Dag 01 – Presentera mig själv

Eftersom det inte går så mycket framåt med att Celina skulle presentera mig så får jag väl fanemig göra det själv då (: Jag är inte bra på det, men aja here we go!

Jag heter då Lulli Åhlén, eller mitt riktiga namn är Julia Iréne Åhlén och jag är 16 bast, fyller den 21 Juni.
Är en riktigt knasig filur med världens kortaste minne, en väldigt dålig sak må jag säga.
Jag går första året på media programet och älskar att fota, speciellt djur, och funderar på att någon dag bli djurfotograf. Men jag vill bli skådespelare också haha :P
Jag älskar hästar och att rida, jag älskar djur över huvudtaget men favorit djuret är ju såklart häst (: Nu när jag ändå håller på att pratar om djur så kan jag ju berätta vad jag är mest rädd för. Valar, spindlar och långskonkar! Ni vet sånna där jättestora myggor som flyger omkring och ser helt sjuka ut. Usch säger jag bara :( aja :D sen så älskar jag, som ni kanske märker, Tom Felton :D och för er som inte vet vem denna underbara människa är, så äre det Draco Malfoy i Harry Potter filmerna. Och juste, jag är ett riktigt jävla Harry Potter fan också :D! håller på att sticka en gryffindor halsduk förresten :O
Sen älskar jag att skriva. Skriver själv "böcker", vet inte om jag kan kalla det böcker etersom jag inte gett ut någon, ÄN!
Sen är min idol Bruce Springsteen :D LOVE! men mest av allt älskar jag Little Steven, en gitarrist i E-street band (: Han som är sjävlaste källan till varför jag heter Waanz :P
Aja nog om intressen. Sen akn jag ju berätta att jag är överrörlig, alltså jag kan böja och benda på hela mig utan att det gör ont. och jag sitter inte riktigt ihop med mig själv :O Och mina kroppsdelar hoppar ur led lite då och då.. -.- Värst är knäna, dom kan hoppa åt helvete och jag sitter fast med benet ihop vikt. As ont! Sen hoppar tårna väldigt ofta x) Gör också ganska ont men det är lite kul faktiskt. :P Sen har jag en gång opererat mina ögon. Rättare sagt ögonlocken. Sen har jag överflöd med energi också så jag får inte dricka energi dricka D: sämst! Sen vet jag inte vad jag ska skriva mer :O Skrev bara ner lite skit :D Åh jag kom på en jätte bra grej jag skulle skriva men så glömde jag det :O! Attans!

Jag och min älskade sköthäst Vito (:

Snor denna av Celina :D

Dag 01 – Presentera mig själv
Dag 02 – Min första kompis
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag 
Dag 05 – Vad är kärlek? 
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän 
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag? 
Dag 15 – Mina drömmar 
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne 
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta 
Dag 25 – En första 
Dag 26 – Mina rädslor 
Dag 27 – Min favoritplats 
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

Anton<3

Klippte och borstade kaninen idag (: Ser mer ut som en blandning mellan ett får och en Islandshäst, typ :D
Tog mig ungefär 2,5 timmar att fixa till honom :O!


Min Snutte-Gurka :D!


Före


Efter

Sen imorrn ska jag duscha honom och klippa klorna och förmodligen borsta lite till (: Det är ett jävla slit att ha en långhårig kanin men fan vad det är värt det! Älskar honom mer än allt annat på jorden :D <3

Drama!

HOLA BITCHOLA!

Just ni sitter jag här i linne, shorts och fina strumpor som går upp till Kirunas mittendel någonstans. Passande nu mitt i kalla vinterna va? :D
Nyss var Alexandra här och vi kollade på Eurotrip, redan sett den men hon vägrade att se något annat D:
Nu börjar det närma sig drama uppvisning och jag är så jävla nervös! Imorrn ska vi iaf hela drama gruppen träffas någonstans och öva in repliker (:



Här är en del av våran drama-grupp (:

Musikvideo!



Jag och Celina gjorde en musikvideo för ungefär ett år sedan! (: Måste ses :D
Skulle bli väldigt glad om ni gillade och lämnade en liten komentar (: Det finns scener där vi är lite lättklädda så varsågod killar! ;D höhö


Fisken är dum!

Hejhej hallå!

Celina, Alexandra och Micke tycker jag skriver för lite här i bloggen, så nu ska jag skriva så att dom blir nöjda (:
Just nu sitter jag här i skolan och bråkar med Lukas (Fisken) nu kommer han bli arg när jag skriver så här :D Tjoho! Nu ska jag fortsätta med min tidning som jag håller på att göra i InDesign. Kommer lägga upp den här sen (:

Tidning!



Sitter i skolan och har just gjort en tidning! :D awesome va!? :D
Och det som står under "Exklusiv intervju med Tom Felton" det är inget speciellt, det är på Latin så bry er inte om det :O haha nu ska jag göra en till Harry Potter tidning 8D
Ja jag är HP nörd


Önskelista!



Ser även nu att jag stavat önskelista med två L -.- Shame on me! D:
1. Alla Harry Potter filmerna! :D
2. Harry Potter och den flammande bägaren till Ps2
3. Vita hörlurar
4. Rött och gult garn
5. Vita tummvantar
6. Jeans
7. Plånbok - antingen en vit eller rosa (:
8. Pengar! - Sparar till en resa till Irland :D!

Tom Felton älskar Lulli Åhlén

jag fotade när han sa sådär så praatbubblan kom med på bild :D vilken tajming va :D?
Halloj, nu är det Lulli som skrajver :D

Jag måste bara visa en underbart vacker bild som jag gjorde igår! :D

GBlogg nombah twå!

Hej allihopa, gästbloggare nr 2 häraah!
Jag är Lullis älskade storasyster (jag anser mig vara älskad av henne även om hon inte alltid visar det) och jag sitter just nu och leker lite med tangentbordet. SÅ JÄVLA ROLIGT!

Heiido!

Hey!

Tjenis penis alla som har hamnat i min vän Lullis blogg. Jag ville bara säga hej! Hej :)! //Micke

här ska det vara en rubrik :D

Det som ingen trodde skulle hända har hänt! Heliga Jesus i himmelen! Lulli har skaffat sig en blogg :O
Hur som helst, jag skaffade bloggen för jag sitter bara på mitt golv och har jätte tråkigt, plus att ingen får ta mitt underbart vackra bloggnamn Waanz, så det måste jag ju använda innan någon annan gört (:
Ni som inte vet vad Waanz står för ska få en liten kort förklaring. Vet ni vem Bruce Springsteen är? om inte, du är oallmänbildad och lyssnar på helt fel slags musik (: Ni som vet, tack gode gud. En Basist där, som heter Steve Van Zandt är min stora idol och det är där ifrån jag fick namnet Waanz. Jag bara mixade ihop hans efternamn till ett grymt användarnamn :D Har det även på bilddagboken och på youtube, fast där heter jag waanzable.
Nu tycker jag att jag har skrivit jätte mycket :O!

Jag kanske ska pressentera mig?

Nej det tänker jag inte göra, för det e jag inte bra på :D så den biten har jag sparat till min kära vän Celina. Ja Celina, du ska få berätta vem jag är. I nästa blogg inlägg blir det nog förmodligen. Aja, det kommer nog förmodligen upp en bild på lille mig sen också, men nu orkar jag inte skriva mer och jag antar att ingen ens orkat läsa ända hit, så ajöken fröken :D!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0