Kratta!

Idag har jag krattat hela jävla dagen :O


Före


Efter :D


Jag kämpar o jag kämpar!

Twilight event?

Håhå jaja!
I Fredags så såg jag ju som sagt Robert Pattinson och Ashley Greene. Var ju inte så kult som jag trodde dewt skulle vara. Dom var där i 5 minuter ungefär av två timmar.. Man ba jaha?! Och oj vad alla sm¨flickor skrek :O Jag och Celina satt brevid varandra, när alla tjejor började skrika sitt tjejskrik så skulle jag och Celina också skrika. Men oj vad vi lät. Vi var inte en av de tjejorna som skrek flickaktikt. Nej vi lät fan mer som män som vrålade. Vi märkte det och kollade på varandra och började garva. Haha vad fult det var.
Sen en annan grej. Dom spelade en musikvideo med nån tjej som sjöng. Och ungefär varannat klipp var ett klipp på en Twilight scen och på hon som sjöng. Och när hon som sjöng visades på skärmen var alla tysta, men när ett Twilight klipp visades så skrek alla. Sen tjejen som sjöng = tystnad. Twilight klipp = skrik överallt. Var så himmla fult! Det var ungefär så här. AAAAAAAAAAAAAH! .... AAAAAAAAAAH! ... AAAAAAAAAAAAAAAAH! ... AAAAAAAAAAAH! Fysate. Har ett fint litet klipp här nere så kolla så får ni se hur fult det var :O!


Fail

Har ju tänk lägga upp den här ett bra tag nu, mne har aldrig gjort det. Varför vet jag inte :O
Hur som helst så är det från våran drama uppvisning. Celina ställer frågan "Ska vi leka '20 frågor'?" Men ingen svarar, så hon svarar på sin egen fråga :( Som ni ser i slutet av det lilla klippet så börjar ju jag garva :D Vi är väldigt begåvade. Stockholms stadsteater nästa!



Knasigt

Alexandra fågade Janne, våran fotolärare, var han kom ifrån.
Alexandra: "Var kommer du ifrån?"
Janne: "Kiruna"
Alexandra: " Jaha, när kom du till Sverige?"

Visserligen kom hon ju på sig sjläv men oj så tokigt :O

Test :O

Celina tog den här av Emili och jag tar den av Celina :O!

3 s
aker jag inte förstår mig på:

- Politik
- Matte
-  Inception D:

 

3 saker jag gjort idag:
- Eftersom jag nyss vakna så tar jag gårdagen. Såg Robert Pattinson :O!
- Åkte massa tåg
- Spelade massa kort :O

 

3 saker jag vill göra innan jag dör:
- Träffa Tom Feton och Little Steven
- Få tre barn :O
- Åka till Irland

 

3 saker jag skulle vilja lära mig:
- Åka skateboard på ramp och grejor :O!
- Lära mig grekiska och tekenspråk
- Allt om djur :D

 

3 favoriträtter:
- Tacos

- Lasagne
- Donken :'D

 

3 saker jag gillar.
- Mat :O
- Harry Potter
- Anton :D

3 viktiga saker i mitt rum:
- Min säng!
- Mitt golv
- Kattis :O


Daniel <3

Ett år har nu gått. Men du finns fortfarande kvar i våra hjärtan och i våra tankar.
Jag kunde inte förstå att du verkligen hade försvunnit. I min värld är det helt ofattbart att unga dö. När jag tänker på folk som dör är det bara riktigt gamla människor som har hunnit leva sina liv och är beredda på att möta ljuset. Men att unga vill det. Det har jag aldrig riktigt förstått. Men jag vet ju att du har det bra där du är nu, och att du inte ångrar det du gjorde. Men du lämnade många trasiga själar efter dig. Du tog med dig en bit av alla dina nära och kära ner i graven.
Hoppas jag får träffa dig någon gång igen.



Varje gång jag hör den här låten tänker jag på dig. Det är din låt. Vi spelade den för exakt ett år sedan, söndagen. Dagen efter du försvann. Gud vad vi grät.

Plugga!

Gud sicken tråkig dag det är idag! :c Vaknade , åt frukost och sen dess har jag pluggat hela dagen, och nu är klockan 16:48. Fatta vilken händelserik dag detta har varit :O Sitter som en isolerad fisk och bara glor på tråkiga wikipedia sidor :O

Twilight event!

Guuud vad trött man blir efter att man dygnat! Hatar känslan när man har dygnat klart, man känner sig så äcklig och slö xO Iaf, igår kväll klockan 19:00 någon gång så åkte jag och Celina hemifrån henne med våran packnig i högsta hugg, som bestod av två ligguderlag, sovsäck, filt, tre termosar varm choklad, tröjor, skor, papper och penna ifall man får tråkigt eller behöver skriva upp något, nässpray, en extra fulladdad mobil ifall den ena dör, och slutligen paraply.
  Janis skjutsade oss ner till jakan station där vi tog tåget in mot stan. Vi åkte in till Hötorget där det regnade för fulla muggar, vi sprang runt och letade efter en plats att sitta på. Det var fullt med människor som satt med sina grejor längst väggarna. Från biografen ner till Mc'donalds där vi slutligen hamnade. Vi började bre ut oss över e liten plätt brevid två tjejor som var några år yngre än oss. Sen satt vi där i regnet och väntade på Rebecka som kom inrullandes nån timme efter, okej kanske två. Sen så slutade det regna och vi satt där och babblade för fullt. Ungefär klockan 21:40 så bad vi tjejorna brevid oss passa våra grejor så vi kunde gå på toa inne på donken för dom stängde nämligen 22:00. Kommer int ihåg och Rebecka var med oss då :O! Tror nästan inte det. Aja. Då hade dom stängt toalettavdelningen så vi var tvugna att leta upp en annan donken. Så vi sprang runt där så fint.
Det var några människor som kom fram till oss och frågade vad vi höll på med, men den skönaste männsikan som kom fram till oss sa "Jag har köpt en coca cola men jag vill inte ha den, vill ni ha den?" Vi ba"..har du drickigt ur den?" Han ba"Nejnej!" Vi ba "okej!" Så fick vi en gratis cola va en random snubbe (: Sen när vi precis satt oss där sist i kön (Vi var sist då, det kom ju fler människor sen) Så kom det några killar och ba "Först i kön eller?" Och flinade, man ba jamen visst! Sen ugefär klockan 5:00 på morgonkvisten så började folk packa ihop sina ägodelar, vi med, sen de som var klara först började kötta framåt. Celina och Rebecka tyckte jag var pinsam för att jag sprang som en dåre till kön som hade bildats framme vid bion. Fast sen började do också springa. Kanske började förstå att folk sprang som dårar för att få en bra plats? haha :D Sen stod vi i kön tills klockan vart 7:00 då dom började dela ut biljetterna. 
  Det är biljetter som släpper in oss på hovet där vi på Fredag kommer att få se Robert Pattinson och Ashley Greeny (Stavning?) live. Sen vet jag faktiskt inte mer vad som kommer hända där. Jag gjorde det mest bara som en kul grej. Är inte någe Twilight fan. Hade det varit HP event så hade jag kissat på mig! Gue varför har man inget sånt :O? Fick iaf två kompisar i kön sen. Riktigt fenomenala typer (:

Hur som haver så fick jag två biljetter. Men jag kommer ju bara ha användning av en. Så är det någon som vill ha en biljett så hojta för jag säljer! Inte ger bort. (: Tyvärr. Dom är dyra i verkligeheten och jag har kämpat för mitt liv för dom här biljetterna så jag ger inte bara bort sådär D:
Den som orkat läsa allt, applåder till er :D Nu ska jag hämta mina byxor!



Jag och Celina ute i vildmarken!


Celina med våran nyfunna vän colan!


Rebecka,Celina och vackra jag!


Rebecka och jag!


Suddig bild på två töntar som gör balett på ett lejon :O


Det var lite fult, dom såg exakt likadana ut och jag ba hej jag är svart och har vit mössa. Sannerligen det svarta fåret i flocken :O


Haha Celina din lilla skojare! När vi stökar undan våran bädd :O Innan vi började kötta framåt :O

Sjukling

Hoppla!
Guue vad jag inte är så kalasigt frisk! D: Har ont i halsen, jätteont i huvudet snuvig och hostar som en gris. jättekul (Y) Och som en litet plus i kanten så fick jag ett jävla getingstick när jag skulle sova! Den jävla getingen låg tametusan i min säng och ba väntade på mig D: Jag brukar ha örhängen på sängkanten så jag trodde att ett örhänga hade trillat ner och att det hade åkt in under huden på mig, men så var det inte. Fan vad det luktar banan här :S Det kom en bananbris från ingenstans :O Aja, nu kliar det som ett myggbett iaf :O
Är iaf hemma från skulan idag, mår jag bättre imorgon så blir det skola :O

Mycket händelserikt inlägg!

Skulle lägga upp en bild på vad det var för pappers grej jag hade fifflat med förut (Som ni ser i inläget under) men jag kom inte riktigt så långt. Nu har stationära datorns, som jag använder, internet skitit ner sig så det blir inte så bra om jag ska redigera på den datorn och sen fiffla över dom till den här datoren :O
Ville bara ha det sagt liksom :O
Måste säga en sak till, ett fin liten komentar som Mickis fällde för några dagar sedan :O
Mickis, Alexandra och Emilia satt och spelade kort på lektions tid. Så kom läraren förbi.
Läraren: "Eh jaha hur går det här då?"
Mickis: "Jorå det går bra jag vinner snart här!"
Haha klockren!


Har klippt luggen! Eller mamma har. blev gaanska kalas kort, så nu kan jag inte ha håret uppsatt någonstans utan att den hänger i fejset!


Väldigt vacker, så där ser det ut när jag släpper ut det ur bullen (Y)

Fint



Och vad ska detta bli tro? Tog ett papper och hälde kaffe på't. Vad kan man göra med det sen då ? ;>

fooootaaaa

Idag på fotolektionen så hade jag,Mickis och Alexandra bokat studion. Så vi drog in några kalasiga kompisar och fotade för fulla muggar :D


Alex,Emilia och och Markus


Emila och Mickis lite random :O


Mickis, Emiliaoch Alexandra med plastpåsekläder :D (Y)


Knasigt värre :O!


WEHÅ!


Linus, Lukas och Markus med plastpåsekläder :D Markus var dålig för han tappade "byxorna"


Hahaha!


Kåmpisar!


Mickis och Laukas :D


Åh! Jag ställde upp dom så fint :D Som en familj :D

Hämta böcker hos fröken Ulla-Carin

Gud vad mycket bloggande det blev nu på morgonkvisten! :O Meeen ni får leva med det (: Har ju inte bloggat på 200 år så jag kände att nu måste jag göra det :O

Var och hämtade två böcker hos Celina, kände att jag inte hade tillräckligt att läsa hemma. Läser nu 5 böcker, samtidigt D: Eller nej. Den ena har jag ju inte örjat på :O Så, 4 :O!


Haha man ser mitt fina bloggande i  bakgrunden :D


En flicka med en hund


Vackert :>

Skula

Min fyratimmars håltimme på Torsdagar får man damp på! Seriöst, fyra timmar? Vad fasen ska man hitta på på fyra timmar ? D: Jo korsord :D
Jag och Lukas gjorde korsord åt varandra. Mina handlade bara om Harry Potter, hans handlade om massa konstigheter D:




Alexandra förbannade Mickis nyckel :/


Fotat Lisa, HP halsduk!

Efter skolan igår så var jag med Lisa, skulle fota henne :> Har ett projekt, eller vad man säger, läxa kan man ju också säga :O! Vi ska iaf fota porträtt bilder. Och nu när hösten är kommen så tänkte jag ta höst-porträtt-bilder! :D Wehå! Och Lisa var en riktigt kalasig modell för det :D MEN!eftersom att blogg.se suger jag-vet-inte-vad så går det ju inte att ladda upp dom helvetes bilderna! Blir så jävla förbannad!
La upp dom på bilddagboken ist. Ville lägga upp dom någonstans. Vad är det för mening att fota bilder om man inte ens tänker visa upp dom liksom (:
Länk: http://dayviews.com/waanz/2011/10/1/
Om den inte funkar så kolla in Waanz på bdb. Men ni gör som ni behagar :O

Måste visa min Harry Potter halsduk som jag stickar! Eller stcikade. Det lila garnet har tagit slut! Blir ganska ledsen :( Vart fan får man tag på sånt där garn då?! Om någon har sånt där lila garn och vil skänka bort det så kontakta mig fort! :O Tack :>


Kommer vara så himmla snygg när jag har på mig den sen :3 OM jag blir klar...




RSS 2.0