Katten!

För några dagar sedan så satt det en katt utanför min lilla dörr och chillade. Jag hade brottom och var tvungen att springa till skolan. Så då sa jag till honom att om du är kvar när jag kommer hem så får du mat (: 
Fast så ba var han inte det...
Men idag så hade vi öppen dörr och så ba klev han in utan att knacka eller något. Så då fick han mat och nu sover han i soffan. 
Har nog varit ute ett tag :( Men nummret till hans ägare stod på hans halsband så vi ringde. Hoppas dom inte vill ha tillbaka honom :D 
 
 
 
Fett bra cam!

Fint!

 

 

 
 

Blå öga!

Införskaffat mig blåa linser! :D 
Tog dom ljusaste blåa för att man skulle kunna se något eftersom jag har så mörka ögon, blev ju typ mörkblått :O 
Aja wehå! :D 
 

Springsteen!

Tjääänare!
I Fredags så var Springsteen konserten och jag var så himmla taggad så ojojoj! 
Jag vaknade vid 6:00 och drog mig mot Solna helt ensam. De jag skulle gå med, Alice, Sara och Zacke (Alice kompis) hade ju fullt upp med allt möjligt så jag åkte själv in för att försöka hålla bra platser åt oss.
 Men först hittade jag inte, så jävla svårt att hitta där så jag gick ju åt alla håll och kanter! När jag väl kom fram så fick jag ett nummer, 427, så frågar jag om jag kunde skriva upp mina 3 kompisar, men icket!! Så jag ba NOOOO!!!! Och eftersom jag hade fått ett sådant högt nummer så skulle nummrerna hinna ta slut innan dom anländit. Eftersom dom brukar köra till 500 ungefär. 
Så jag satte mig där och vart så jävla besviken för jag ville verkligen stå långt fram. 
 
Efter att ha suttit där ett bra tag så kommer en security och frågar hur jag mår, och jag säger som det är. Han ba "Hur många kompisar är det?" så jag svrar 3. Och så säger han "Kom med här" Och då fick jag en gnutta hopp och jag följde efter honom. Så pratar vi med 2 killar som skriver upp nummrerna, fast inte samma kille som skrev upp mig. Så säger dom att självklart ska jag få skriva upp mina kompisar för inte fan ska jag vara ensam nejnej! Så dom får dom allra sista nummrerna och jag blir så glad så jag går därifrån och ler som en apa och vill ba skrika!! TAACK!!!
 
Efter ett tag kommer Alice och Zacke och vi äter på någon grill och jag köper även lunch åt Sara som skulle komma in med tåget 11:23 och klockan 12:00 skulle det vara upprop, så var man inte där då så stryktes man från listan. Så vi är där i tid, alla har ätit lunch och är glada! 
 
Vi blir insläppta på ett annat område där vi solar och väntar på konserten som skulle börja klockan 19:30, och klockan var väl sisådär 13:00? När vi ska stå i led och få band och grejer så står ju jag sisådär 100 nummer bort från Alice, Zacke och Sara, så jag finner mig några andra att prata med i kön. En jättesöt tant, hennes son och en till tantaluring från göteborg! 
Och efter som man blir insläppta 100 personer i taget på arenan så gick jag med dom och ba AAH!!! 
Och på vägen in så står securityn som fixade nummrerna åt mig vid ingången. Och så säger han till mig "Ha det så jävla kul nu ikväll! Och hälsa Bruce från mig!" Och jag ba "Ja det ska jag sannerligen göra!" Men ah, det glömde jag..
 
Väl inne så tar jag så bra platser så långt fram som möjligt och även så försöker jag ta upp så mycket plats som möjligt. Sen kommer mina kära vänner, FÖRUTOM Sara! För hon hade kamera, och hon var tvungen att lämna ifrån sig den någonstans. Tur iallafall att hon hittade oss tillslut. Sen satte vi oss och tog det lite lugnt. 
Sedan säger Alice att hon ska gå och köpa något att äta, så ensam och övergiven vandrar hon iväg. Och bara en stund efter så kommer en soundcheckare ut på scenen för att kolla instrumenten och sånt. 
Och självklart, självklart så får alla panik och reser sig upp och rusar mot scenen. Jag tar tag i Alice grejor som hon lämnat på golvet och skyndar upp jag med. Och när vi står upp som packade sillar eller vad man nu säger så ba vart fan är Alice!? Efter ett tag hör jag hur massa människor börjar ropa något. Sara ba "Det låter som att de ropar Julia" Och jag hörde inte så bra så jag typ ba whatever, finns säkert 100 Julior här inne. 
Men sen ser jag Alice huvud långt bort och hon skriker "JULIA!!" Jag ba "ALICE!!" När hon knökat sig fram till oss så säger hon "Jag ropade på dig, och helt plötsligt så började typ alla ropa Julia också" Haha! 
 
2 minuter innan konserten så hör vi några killar bakom oss ropa i panik "SECURITY!!" och vi vänder oss om och ser att en jättestor gubbe hålls upp så gott som det går av en ung kille. Security kommer springandes och alla går åt sidan och det blir värsta gången mot scenen. flera stycken måste hjälpas åt att bära gubben som svimmat. Och det var så himmla läskigt, för han såg näst intill död ut. Han stirrade utan att tiktigt kolla på något speciellt. Så vissa trodde han fått en hjärtattack eller liknande. 
 
När konserten börjar så har vi det hur bra som helst, visserligen hade jag lite svårt att se, men inte så farligt.
Från att ha varit ungefär 5-7 meter bort från staketet där scenen är så hamnar jag och Sara allra längst fram och står vid staketet. Och helt plötsligt kommer en tjej farandes och blir buren över staketet. och sen så svimmar någon i Alice armar bakom oss, Så hon skickades fram till mig, så jag skriker efter vatten och står och blåser på henne och vifftar med mina händer som en galning, säger åt henne att titta upp över alla huvuden för att få luft och hon vägrar gå över staketet, men samtidigt så sa hon att hon inte mådde bra alls när jag frågade. Så jag ba happ.. Men sen sket vi i vad hon sa och kastade över henne iallafall. Konserten fortsätter och jag vinkar som en galning åt Steven och skriker på honom och han kollar på mig och nickar!!!! Och jag ba AAAH!! 
Sen i slutet när de slutat spela så tittar Bruce ut över oss och ger mig en fucking slängkyss!! Han kollade på mig!!! Och jag kastar en tillbaka och ba OMG!! 
Sen så ger Max, trummisen ut sina trummpinnar och det var så nära att kunde fått dom.. Faan!! 
 
Men inte fan ska man klaga, stod längst fram, fick en slängpuss av Bossen och en nickning från min man! plus att vi var med på stora skärmen och grejer. 
 
Måsta bara säga att herre gud grattis till dig som orkar läsa. alltså ingen. 
 
Massa fest! 
Jag och Alkis! 
Zackes knä, Sara och Alice och en liten alien i bakgrunden
Steven! :DD 
Sen dog min mobil :( 
 

RSS 2.0