Nu blir det film!

kommer snart få en utskällning av antingen Micke eller Celina om att jag borde skriva mer i min blogg så here i go!
För någon dag sedan så låste jag ut Georgios när han skulle ut och röka, sen så pratade jag och Alice med honom genom förnstret och fick honom att sluta röka (:! Eller han har ju inte slutat helt men han är på väg! Vi filmade en liten vacker film också som ni ska få se (:

Satt nyss och kollade på min och Celinas fina musikvideo girls just wanna have fun och jag skrattar lika mycket varje gång. Speciellt i slutet när Celina trillar ner från murväggen, haha! Alla fina minnen vi har från den tuden då vi gjorde den (: Funderade på att göra en bloopers video från alla klipp vi gjorde :O Måste bara fråga Celina först om hon tycker det är okej (: Sen vet jag ju inte om någon vill se våra bloopers så det får ni ju göra säga till om, om ni vill eller inte :O Jag tror iaf att Micke vill xd Och sen så har vi nåågra olyckor som hände under filmningen också så det är ju lite kult att visa (:

Just nu så sitter jag vid mors dator, den är awesome ochs jag skulle kunna göra video-inlägg med den eftersom att kameran är totally ännu mer awesome! Aja jag måste lära mig hur man gör med ladda upp filmer här så får ni se den sen (:

Adios!



Se bara hur bra camen är på den här datorn :D

Macro

Hejsan Macro :>
Jag vet att bilderna suger men det här är faktiskt första gången jag använder ett Macro sådeså! Och varför det står Julia eller Lulli Åhlén på bilderna med olika textstilar är för att jag provar bara vad som ser bäst ut :P





Och självklart så ska det inte fungera att ladda upp alla bilder..


Hundvakt

Igår så satt jag på lektionen och så ringde Sara och frågade om jag kunde vara hundvakt åt hennes kompis Ninnis hund. Så det fick jag bli. Det enda problemet var när jag skulle få hunden.
Direkt när jag hade gått på ungefär nästan längst bak i tåget så får jag ett sms av Ninni där det står "Sätt dig längst fram så jag kan räcka över hunden till dig när jag går på" Hon skulle nämligen hoppa på samma tåg som jag skulle gå av. Och då fick jag lite panik. "Vi hoppas av i kallhäll och springer så långt fram vi kan" Sa jag. Och ja det gjorde vi. Jag kutade som en dåre. Och när jag hade hoppat på i en vagn lite längre fram på tåget så visade det sig att Alexandra inte var där när dörrarna stängdes. Men jag förstod att hon satt i den andra vagnen. Men jag ringde henne för jag ville skratta, och det kan jag ju inte göra helt sjläv :O
Sen iaf när jag gick av i Jakan så möts jag av en hund som hoppar upp i ansiktet på mig. Som tur var så var det ju Ninni och hennes hund så hon gav mig allt förutom namnet på hunden sen så hoppade hon på tåget.
Det kändes jättekonstigt att gå där på stationen och hem med en hund ;o
Hur som helst så gick det bra när jag väl kom hem. Fast hon skällde varje gång jag gick iväg så det var lite jobbigt D:

Idag så ska jag kankse ut och fota lite snö om jag får låna Saras Macro :>

Nu ska fortsätta hjälpa Georgios med att ladda in bilder och filmer på facebook. Adios Amigos!

Skulle egentligen ha redigerat bilden men det orkar jag inte :O

GRATTIS!

IDAG ÄR DET INGEN VANLIG DAG FÖR IDAG ÄR DET CELINA LIDBACKS FÖDELSEDAG!
Grattis bästaste vän på 17 års dagen :D Jag hoppas din dag blev helt kalas!
Jag vet att jag är helt dum i huvudet som inte sa grattis tidigare. Jag hade inte glömt bort din födelsedag, jag låg och tänkte på det igår när jag skulle somna. "Imorgon fyller Celina 17! :O" Men ändå så är jag helt efter och inte smsar eller kommer till dig och skriker Grattis! Vet inte vad som hände riktigt men jag hoppas iallafall att du inte är sur på mig i all evighet för jag vill ju ge dig din pressent någon gång.

Hur som helst så älskar jag dig (: <3



Celinalidback.blogg.se

Fridolf!

Just nu sitter jag och Alexandra på Svenska lektionen och söker på knasiga namn på facebook. Gud vad kul man kan ha!
Den här bilden hittade jag och vi skrattade tills jag nästan kissade på mig :(



Woho!! :D Min blivande man! <3333

Kommer göra ett till fint inlägg senare idag, men det får vänta tills jag kommer hem (;

Bling!

Hej alla glada Brödrostar!
Igår satt jag uppe till ungefär 00.15 och spelade TVspel för fulla muggar mot spindlar, skalbaggar och andra glada småkryp. Spelade nämligen ett småkrypsliv :D Var hundra år sedan man gjorde det så jag passade på :O Fast mamma och pappa blev arga för att jag satt och spelade... Och när jag hade kommit aslångt utan att spara (Det gick inte) Så dog jag och då ville jag icke spela mer :/ Ska väl kanske göra ett nytt försök idag (: Sen blev det Tekken5 mot George istället.
Sen 00.30 smsade Celina och sa att hon hittat ett bra ställe att gifta som vi ska gifta oss på. Gissa vart?! Under en gren utanför hennes hus... Jag trodde hon hade hittat ett jättefint och vackert ställe som man kunde dansa och fladdra omkring på, men jaja en gren funkar ju också. Vi får ta med oss den till Arabien sen, där vi ska gifta oss.

Idag har jag lånat min mammas tunga örhängen så mina öron hänger nere i knävecken. Ja fundera på det ett tag. Jag måste ju se ut som en elefant!
Plus att jag har min T-ring och halsbandet jag fick av Georgios och George :D BLINGBLING!!


Ta fram kamerorna för nu har Lulli halsband! En historisk händelse!

Morgonkaffe

Nu har jag sett Trassel 4,5 gånger :D! WOHO! Erik, min kusin, hade inte sett den så jag var ju bara tvungen att sätta honom framför dataskärmen och kolla på den med mig :D

Usch imorgon är det skola! D: Men nästa vecka så är det Sportlov! WOOHAYA! Då ska jag bo hos Celina en hel vecka och vi kommer ha apkul! Vi ska även filma nya musikvideor så jag e as taggad! :D YAY!


AMAGAD VAD JAG ÄR HET!



AMAGAD VAD CELINA INTE ÄR HET!

Smycken!



De här fina smyckena fick jag av George och Georgios för någon dag sen, för att jag hade namsdag! :O
I Grekland så firar man inte födelsedag lika mycket som namnsdagar, så då ville dom köpa något fint till mig (:


Dop!

Igår så var vi ju som sagt på dop för Ella Mirasann (: Här kommer några få bilder jag tog. Sara tog fler bilder än mig, så jag kommer kaaanske lägga upp dom här också fast senare om jag har ork (:


Lilla Ella


Fadder Jocke


Lite fina ljus 8)

Och självklart så ska det inte gå att ladda upp alla bilder!

Dop problem


Jag och Celina hade en fin liten konversation om min kusin Sofies dop, eller asså hennes barn är det som ska döpas :O och då fråga Celina när dopet var, och då blev det såhär :O


Sen blev det bara värre och värre :O Men det var en jävel till rim jag kom på :D


R.I.P

Vila i frid Tommy! <3


Blablablaa

Aloha! Idag har jag varit riktigt duktig faktiskt (: Har sprungit upp och ner i trapporna, och hållt på i vardagsrummet, sen har jag stretchat och gud vet vad :O
Idag blev det ingen skola eftersom jag inte orkade åka till skolan bara för att ha idrott. Liite onödigt. Plus att jag var ju duktig på egen hand hemma ist. Och plus att jag ger mig själv MVG så det blev mycket bättre än i skolan (:
Igår kväll så kollade jag på halva Trassel igen 8D Så nu har jag sett Trassel 3,5 gånger :O
Har kollat massa Friends avsnitt och på "i rymden finns inga känslor". Kul film men slutet sög :O Nu ska jag ladda ner " En galen dag i New York" (: Länge sen man såg den.
Om jag nu hittar den :O


FEZT!

IDAG ÄR DET INGEN VANLIG DAG, NEJ FÖR IDAG ÄR DET JULIAS NAMNSDAG! TJOHOOO WEEYH HOPPLA!

Nemen på riktigt så är det faktiskt syrrans födelsedag, 19 bast blir den galna kärringen. Själv så kommer jag alltid förbli ung och vacker (: Fast jag har faktiskt namnsdag också :O!

Just nu så håller Sara på att baka och jag sitter och sjunger här uppe på övervåningen. Kult! (Y)
Sen så lärde jag mig faktiskt att läsa på grekiska idag också (: Applåder till mig!
Tack, Tack det räcker!
Nu ska jag ner och kolla hur det går där nere i köket för jag vill ha mina cocosbollar inom 124638022 sekunder!


:>

Tog den vackraste bilden av dom alla!

Förresten så när jag gick till skolan idag så glömde jag min väska hemma :O Det var väldigt knasigt

Piano!

Vet ni :D!? Jag har lärt mig spela en av Trassel låtarna på piano :D:D:D!
Jag vet, jag vet.. Jag är en tönt. Men iaf :D Gud vad jag älskar den filmen :D Sett den 3 gånger nu och funderade på att se den idag igen dagen till ära :D ;)
Kanske kan lägga upp en liten din video sen när jag spelar den, för den som är intresserad, men vi får se (:




Efter att jag spelat lite, så kom Georgios ner och ville lyssna lite, sen när jag skulle visa honom hur man spelar trummor så slutade det med att båda satt bakom trummorna och bankade på som satan. Nu är nog Anton döv D:



George kom ner och tog den otroligt vackra bilden (Y)

Alla hjärtans dag! <3






:D









Påstlåda med Å!


Glad alla hjärtans dag!

Tråkig dag, roligare kväll

Idag var det en tråkig dag :O Har bara suttit rakt upp och ned och vi har polisanmält lite här och var så nu ska jag väl bara fortsätta sitta rakt upp och ner.
Lyssnar på grekisk musik och George blev jätteglad när jag satte på det haha :D Ska få dom att dansa lite här snart tycker jag :O
Frågade Sara om hon ville kolla Trassel med mig...oh nu började han dansa... ;o Och nu vill han lära mig också :O Aja men hon mådde inte så bra så jag får se den själv :O
Adjö nu ska jag dansa :D

!"¤¤&%=/(¤%#!"

JAG BLIR SÅ JÄVLA ARG! OCH JAG SKÄMS SÅ MYCKET ATT JAG INTE VET VART JAG SKA TA VÄGEN!
Igår kväll så skulle sara och Tony ut och fira Charoulla eftersom hon fyllde år. Då ville George följa med ut. Dom skulle till Galways, en Irländsk bar i stan.

Klockan 1.40 så vaknar jag av att mamma står och pratar med pappa som också nyligen vaknat. "Sara, Tony och George har blivit nerslagna av skinheads!" Jag blir jätteorolig och smsar Celina direkt, vad ska jag annars göra, kan ju inte bara ligga där och ba "jaha..."
Det visar sig att skinheadsen (?) var jävla äckliga nazister som hoppat på George som bara suttit där och gjort ingenting. Sen så hade Sara och Tony typ försökt stoppa dom. Sara fick en stol i huvudet och svimmade. Tony har en sprucken läpp och George har en bula i ansiktet. Har inte sett nån av dom än. Men det var så mamma sa iaf.
Jag tycker så jävla synd om George så jag får damp! Första gången han är ute och reser så kommer han hit och blir nedslagen av jävla idioter! Gud vad jag skäms!


Dagen

Idag vaknade jag lite innan 11 för pappa väckte mig. Men jag gick upp 11.15. Busigt :>
Jag åt frulle och sen kommer jag inte ihåg vad jag gjorde :O Men när vi satt och väntade på lunch (Omelett) Så satt vi och åt kalla mammas köttbullar direkt ur förpackningen. Georgios älskar köttbullar. Eller "Buollar", som han säger :P Efter maten så ville George ha potatismos. Bara! Haha dom är så knasiga :O

Sen tittade jag på Trassen för tredje gången :> Guuud vad den är bra! Bästa animerade dinsey filmen jag sett! 8D
Sen så hade mina fingrar något att göra så jag satte igång att rita lite. Tänkte först rita alla Glee medlemarna, men hittade inte nån bra bild så det sket jag i. Så jag ritade en bild från Trassel ist (Y) Vet inte om jag ska lägga upp den här sen eftersom datan bara gör alla bilder så jävla breda. Så den kommer säkert bara se missbildad ut. Men jag blev väldigt nöjd iaf! :D

Sen för en stund sen så försökte jag lära Georgios att säga Anton, men det han fick fram var skit-Anton...

Nu så ska jag försöka få in alla bilder på dagens gång i Georgios facebook (:
Hejdå alla barn utan kalsonger!


Haha! Hej jag har en köttbulle! :D


Dagens lunch!


Mamma kämpar med potatismosen!

Varning för galen grek i pulkabacken!

Såg trassel för andra gången igår 8D Haha älskar den! Och han Flynn Ridder är fett snygg :O! :D (Y)
Jag sitter fortfarande i min pyjamas och väntar på något sköj ska hända.
Igår var Celina här och vi fotade alla hjärtans dag tema. Ganska kult men det blev lite stökigt i mitt rum, som för tillfället är Georgios rum. Och han envisades om att han skulle städa upp... -.- Man ba hallå?!
Efter allt fotande så gick vi ut för att fota ännu mera i snön. Eftersom att Georigos redan varute och rökte så fick han fota oss. Och det var tydligen jätte kul! "Ställ er här!" "Gör såhär!" "En gång till!" Haha :D Sen så åkte vi pulka i backen brevid mitt hus. Det var ännu roligare tyckte Georgios. Han skrattade och skottade en bana och åkte på själva spaden man skottar med och Gud vad han höll på. Självklaret åkte han på pulkan för bebisar också (; Haha han är för rolig den gubben :D

Nu ska jag rita lite hade jag tänkt (: Kalas!

ADIOS AMIGOS!


Haha jag och Celina fina i vågen! Där är pulkan också (:

Globen!

Var med Mamma, Georgios och George och åkte den där kulan på globen i Torsdags. ganska kult faktiskt. Hade varit lite häftigare om man åkte en sommar kväll :P Nu var det ju helt snöigt och man såg inte så mycket men jaja :D
Här kommer tre små bilder (Y)






Onödig morgon!

Idag var det en onödig dag :O Eller morgon, klockan är ju bara 07.00. PRICK FAKTISKT :D! Vilken fantastiks händelse!
Iaaf... Alarmet ringer jag stänger av den, lägger mig i sängen igen och vill bara sova! Var faktiskt uppe till 00.00 igår för att hitta alla hjärtans dag kläder till plåtningen idag. Och det tog sin tid. Skulle även fixa smink och smycken :O aja, sen så kravlar jag mig ur luftmadrassen och går upp, äter frulle, sen så hoppar jag in i en dusch (brukar aldrig duscha på morgonen) Sen så får jag ett härligt sms av Alexandra där det står " Du, vi får vara hemme idag för inga bussar går i hela Stockholm förrän klockan 9-10 :O <3" Så jag tog min kära data, satte mig hos Anton som kastar sig hejdlöst ner i buren för att sova ytterligare en stund, ooooch skriver detta :O
Kommer skriva mer idag, efter att jag har sovit, om vad som har hänt lite under veckan (: Nu äntligen har jag något att skriva om.
Måste nästan börja skriva upp allt som händer på ett papper så jag sedan kommer ihåg att skriva ner det här :O

Adjö mina kära medborgare!

Besök från Grekland!

Jag vet att jag suger på att uppdatera, men jag har verkligen ingenting att skriva om :O
Nu har jag ju iof det (:
Igår så kom Georgios och Georgios hit ^^ Den ena kallar vi George. Georgios är en av mammas gammla pojkvänner från Grekland. Och George är Georgios kompis (: Dom kommer att bo hos oss i tre veckor och jag kommer få sova nere i källaren med mamma och pappa på en luftmadsrass. Eller kommer, jag gör redan det.
Fick en (vet inte var för material, porslin kanske?) liten nalle av Maroula, Georgios syster, som det står I love you på (: Sen massa tuggummin och en fin tavla (: Dom har aldrig träffat mig men ändå beter dom sig som att jag är en av deras närmaste. Så gulliga (:
Kollade nyss även på Trassel. Guuud vad jag älskar den filmen! As bra var den :D Jag är en riktig Disney-nörd :>

Imorgon blir det kort skoldag och sen ska vi åka den där kulan på globen :D Awesome! Måste ladda kemeran och fota lite sen :D


George till vänster och Georgios till höger (:

Bulgur med extra mycket citron ger VG

Här har ni ert jäkla inlägg :O
Eftersom ni säger att jag ska skriva ett även fast jag inte vet vad jag ksa skriva om så får det bara bli något knasigt :O

Igår (Lördag) så var jag, Celina, Sophie, Rebecka, och två kompisar till henne, Ronja och Amanda och kollade på bio. Vet inte hur man stavar det men typ Burlesque? haha nej så stavar man inte, men nu säger vi så :O
Sen så har jag varit riktigt duktig och inte gått och små ätit i skafferiet eller kylskåpet den här helgen, plus att jag har tränat och stretchat som en apa i mitt rum :O Plus så har jag sjungit väldigt mycket också :O I duschen.
Jag vet inte vad den kom i från, men helt plötsligt så har jg fått en starkare röst Oo Så nu duschar jag oftare så jag kan ta i så hela taket lyfter :O Det är mest i duschen som jag sjunger så högt, eller om jag har riktigt hög musik på, eller om jag är ensam hemma. Så kalas (Y) Okej ingen bryr sig, men som jag sa så har jag inget att skriva om :O

Jag längtar till sommaren så jeefla mukket :O

Trååååk!

Just nu sitter jag i datasalen i skolan helt övrgiven, har håltimma i typ fyra timmar... D: Funderar på att dra någonstans och läsa lite eftersom jag ändå inte har något att göra på datorn längre.
Det här var inte så kul :/ Och Celina svarar inte på sms, hon har säkert prov. Vi ska nämligen äta tillsammans så nu sitter jag här och väntar :O

Jag är astrött och här jätte hes, det gör lite ont i halsen faktiskt D: Aja nu vet jag itne vad jag ska skriva, så adios!


Studio!

















Jag och Micke var i studion i skolan och fotade lite eftersom vi hade håltimma (:

RSS 2.0