Blö!

Saknar min fula karla karl!
 
 
 
 
 

Schweg!

 
 
En hejdundrade shoppingmorgon med en ful vän!

Work.

Lycka på jobbet är när man får små meddelanden från EMB, lite då och då under natten! 




Den dagen då jag blev utelåst.






Ett litet inlägg.

 
 
Var ett tag sen jag gjorde ett inlägg. Har inte känt att jag har haft något att skriva. Men att yttra några ord om det här känner jag att jag vill göra iallafall. 
 
Kan väl börja med att säga att jag blir så sjukt jävla förbannad på folk som är straight och ska lägga sig i och tycka att vara bög/lesbisk (och allt man nu kan vara) är fel. Mind your own fucking business.
Och för en förälder att kasta ut sitt barn, sitt eget kött och blod ur huset för att han/hon är gay är tamefan det vidrigaste jag hört. Speciellt pågrund av att deras religion "säger att det är fel". Vilket den faktiskt inte ens gör.
 
Något jag alltid har hatat, och alltid kommer att hata är just religion. Utan den skulle världen vara så jävla mycket bättre. Spelar ingen roll vilken religion det är, bort med den,
Att man väljer sin religion framför sitt kött och blod visar väldigt tydligt att utan en tro så skulle alla må en gnutta bättre. Speciellt den utsatte i fråga.
 
Och att kunna vara homofob, vad är det för jävla skit? Varför hata någon pågrund av att de gillar en människa av samma kön? 
Killars svar på "Varför bögar är äckliga, eller varför det är fel" är oftast "Euuw han kommer bli kär i mig!".
...Seriöst? Tror du verkligen att alla bögar du möter kommer försöka ragga på dig? Och om han gör det? Det är väl samma sak att om en tjej du inte är attraherad av raggar på dig. Säg bara nej tack jag är inte intresserad, känn dig smickrad över att någon faktiskt tyckte du var snygg och gå iväg och lev ditt liv som vanligt. 
 
Jag drar inte alla killar över en kam, men det är det svaret jag oftast fått av dem när jag frågat vad de har emot bögar. 
 
Jag respekterar folk ifall de respekterar mig. Sen om du är bög, lesbisk, bi, lång, kort, tjock, smal, muslim eller något annat, Det skiter jag i.
 
Som han säger i videon, ta fram bibeln för mig och visa den meningen där det står att vara homosexuell är fel.
 

Blubb.

Lägger upp lite random bilder här så länge för jag vet inte i vilken mapp jag ska lägga dem i. Hehu!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0