Hallå Brus!

GISSA VAD!?!?!?!? MIN MAMMA FIXADE BRUCE SPRINGSTEEN BILJETTER!! GISSA EN TILL GREJ?!?!! VEM FAN ÄR GLAD!??!?! JO JAAAAAAAAG!!!!!


Från 2008 när han var på stadion! :D


Lite galna i publiken :>

Fina ord gör en glad!

Celina och jag satt och gav varandra fina komplimanger på morgonkvisten i skolcafeterian.

Celina: Du är som bubblorna i coca colan! Åhnej jag hatar ju kolsyra..

Jag: Jag är som fjädern på indianhuvudet!

Celina: Jag är som strecket på indian-kinden!

Celina tittar på Rio i caféet.

Jag är som Rio i kiosken!!





lite höst här!

Skulle ha lagt upp höstbilderna på mig och Celina för nån dag sen, här kommer dom :d


Weey!












Celinas huvud försvann? Oo


Semester!

Idag så slutade jag typ tre i skolan, men jag stannade kvar till typ 5 nångång! :O Helt jävla frivilligt! För att typ vara med på Celina och Rebeckas extra matte. Vi tre sprang runt överallt, eller nej, vi satt mest :O Sen gick vi till klassrummet där lektionen skulle hållas för att vänta på läraren som aldrig kom. Där satt vi ett ganska bra tag och planerade sommaren nästan i detalj! Världens härligaste sommar kommer det att bli :D Bruce Springsteen ska ju komma till Göteborg den 27/7 för att spela. Och gissa vem som ska kämpa för att få biljetter dit då!? :D Min mamma :D Fast hon ska ju köpa dom sen ska jag få dom :> Så här ser vår fina planering ut!

Vi (Jag, Celina, Rebecka, hennes pojkvän Niklas och hans kompis Filip) ska packa ner det viktisgaste vi äger och har. Sen ska Celina, med ingen press alls på sig, skaffa körkort. För hon ska nämligen köra oss till Götet :> Jag kommer ju inte ha hunnit ta körkort eftersom jag fyller arton den 21/6. När vi kommit fram ska vi slå upp hennes mega baota  tält på en camping. Campa där några dagar kanske. Och sen ska jag och Alice (min kompis som ska med, får se om hon också ska sova med oss) gå på konserten (Om vi får tag i biljetter) Sen nån dag så ska vi gå på lisseberg :D Första gången i hela mitt liv! :> Viktigt att ta med: Åksjuketabletter!! Har jag inte sånna så kan hela min lilla semester förstöras genom att jag spyr på alla i bilen och i karusellerna på Lisseberg, vilket är ytterst äckligt!

Jeklar vad jga är exided! :DDDDDDDDDDDDDDDDDD!


Här satt vi och väntade så fint :O

Ryggsäck!

Min framtida vän :D


Nagelglick!

Har inte skrivit på ett tag, tänkte att nu kör vi :O
Har fixat naglarna på ett ganska knasigt sätt. Water Marbel heter det typ, första gången jag gjorde det, och jag blev bara nöjd med ett finger (Y)
När jag satt och gjorde så sa pappa, "Jag ska också ha!" Så fixade jag hans tummar :D Men jga skrattade så mycket så det blev fulare än mina :O!


Det är pekfingret som jag är nörjd med :O


Andra handen, ful som stryk!


Pappas tummar :D Sen hade han sådär i tvp dagar, till och med på jobbet :D



hahaha!

ASSÅ HAHA JAG DÖR!





R.I.P

NOOOOOOO!
Lilla Lasse Brandeby är död :/ Gud det var inte bra någonstans. Han var så söt :O Hade velat träffa honom och ge honom en kram en gång, men nej :/
Vila i frid!


Kista!

Hej hoppla hallå! Igår så efter skolan så åkte jag hem. Var hemma och fixade mig lite, sen på kvälla så åkte jag och Celina till Kista för att käka mat och kolla på den senaste Twilight filmen på bio. Breaking dawn :> När jag kom till stationen så var jag så sen så vi missade bussen D: Vi tog nästa buss och när vi går av i Kista så är det någon ovanifrån, kan ha varit Gud, som spottar rakt ner, PÅ CELINA! Euuuw! Hon fick i håret och på jackan. Båda höll på att spy och vi gick in på donken för att ta servetter och torka bort det värsta. Så jävla äckligt! Sen skulle vi gå och äta. Jag beställde min mat först, valde thai-mat 8D Kyckling, nudlar och wokade grönsaker, Nomnom! Tog ungefär en minut så var min mat klar, Celina hade inte ens bestämt vad hon skulle ha. Jag gick och satte mig medans hon gick till ett sushi ställe för att beställa. Sen efter en stund kommer hon tillbaks utan mat. "Mitt kort fungerar inte! Kommer snart, måste ta ut frpn banken!" Sen sprang hon iväg. Och där satt jag helt ensam D: Sen kommer hon tillbaks igen, sätter sig utan mat igen.. "Vart är din mat?" Hon svarar: " Mitt kort fingerar inte" Eller nått i den stilen. Så hon får låna kuponger från mig, sen när min mat blivit kall så kommer hon med sin råa fisk och gör mig sällskap. Sen går vi till biografen, utan något att smutta på! Men jag hade gjort saft hemma så jag satt och drack ur min flaska :> Sen när vi skulle hem så vart jag så kissnödig så jag hann inte in i huset utan jag kissade ute D: :D
Filmen var bra, men det var en scene som var jäääätte töntig så man ba "..." Det var när Jakob var varg och han komunicerade med sin flock via tankar typ. Och fy sate vad fult det var! Sen sa han "Jag är son till blablabla!" Och det var skit fult D: Sen sprang han iväg :O Man fattar nog inte men iaf :D


Celina, på bussen


Min mat! Ensam och övergiven D:


Vi geggade ihop soya och wasabi :O


Höstbilder!

Hoppla!
Igår så lekta jag med Celina hela dagen, från kalas dag till kvälla :O Vi fota lite höstbilder och efter det så klippte mamma Celinas hår och sen åkte vi till min mormor med några freån släkten och åt middag :D Efter middagen så skulle jag prova sy in hennes byxor vilket mormor inte tyckte var en sån bra idé, så hon tog över :O Sen sa hon att Celina hade fula byxor! (y) Kalsigt!
Här kommer några kalasiga bilder :O


Jag hatar mitt utseende! Jag ser så jävla ledsen ut! :O Fysate



Redigerade några bilder, men eftersom blogg.se är så bra så kan man ju inte lägga upp alla bilder! Kult!
Så det får bli två bildur på moi :O



Ninjaturtel backpack!

Kolla vilken kool! Jag vill ha! D:


Dödsrelikerna!

Har aldrig lagt ut någon bild på vad den där pappers biten var förut :O! Men här kommer den igen! Lite fixad och fin :D



The deathly hollows!


RSS 2.0