KJH FBWUEIDK

SOOOOO LOONG SUCKERS!!!!
NU JÄVLAR ANNACKA FAR JAG TILL IRLAND! SKA DRICKA SÅ MYCKET ÖL SÅ JAG FÅR FEL PÅ MIN LEVER!!!!!!! Nej nu skojade jag.. Ursäkta mig. HUR SOM HAVER SÅ KOMMER JAG HA SÅ JÄVLA KUL OCH NI SOM LÄSER DETTA, HA DET SÅ KUL I PISSKALLA SVEA RIKE! ADJÖ!
 

Helgen!

Haallå!!
I Fredags så vandrade jag och Johanna till skolan lite tidigare för vi hade bestämt att vi skulle köpa något att äta (vilket blev vindruvor, yoghurt, lakritsgodis, gifflar och saft :D eller MER heter det faktiskt) Sen tog vi de sköna stolarna från foto och gick och gömde oss i ett litet grupprum och kollade på Top model Sverige :D Sen på kvälls kvisten så gick jag, Johanna, Josefin och Celina som vi hittade på vägen till Laroy, men det var ingen där så vi gick till wokhouse istället där vi satt och hade kalas :D Och på vägen hem så fick jag och Johanna mackor av främlingar som var snälla och gav ut det till flickor i nöd!
 
Sen i lördags så jobbade jag och Celina. Vi började i Skärholmen men ingen kotte var där förutom 5 stycken Jehovas vittnen typ, som sa att jag hade en demon i mig för jag sa att jag var lesbisk. Sen åkte vi vidare till Kista där vi jobbade det sista och sen så åkte Celina hem med Rebecka som kom och räddade oss lite granna :D Och Johanna kom till Kista och vi 2 gick och kollade på bio, Du gör mig galen hette filmen tror jag. Eller heter, för vad jag vet så har dom inte ändrat namnet på den.
Sen nu sitter jag här och jag har bara dansat och sjungit idag :D Ska städa mitt rum sedan!
Och imorse åkte min mor till Teneriffa så nu är det jag och fadern min som styr i huset! :D
 
Fest i grupprummet!
Lite fin utsikt från the tunnelban!

Lite sådär

 
Haallo!
Förra tisdagen så var det studentskiva! Det var väl sådär. Hade hoppats på att det skulle vara lite roligare än vad det var men jaja man ska icket klaga!
Och i fredags så var la familia på någon fin restaurang. Jättegod mat, förrätt och efterrätt också!
Och igår och idag så har jag varit sjuk! Wünderbart! Snorar och hostar som en apa och nyst som aldrig förr! Har alltså inte haft så kuligt de senaste dagarna, plus att min dator är inne på lagning så jag får låna mammas lite ibland sisådär.
I dag hade jag tråkigare än vanligt, så jag bestämde mig för att blondera en slinga i mitt hår! Den vart lite orange men det gör inget :D Det var kul!
Nu har jag inte så mycket mer att skriva! Ajöken :D
 
Jag och mor efter vi solat innan min studentskiva och inför hennes resa mot Teneriffa!
Warhol!
Min fina slinga!
 
 

Johanna är smart!


RSS 2.0