Bioknas!

Ahmen hallå!
Igår så var jag och Celina i Kista och skulle ÄNTLIGEN kolla på The Hobbit! Och den var kalasbra och jag vill se den igen :D!
Vi åkte till Kista direkt efter skolan så vi kom dit väldigt tidigt, men vill man ha platser så är det bra att vara i tid :D Även fast alla redan sett den och ingen typ var där :O  Meen! Hur som haver så sprang vi och köpte godis och sen gick vi tillbaka till biografen där vi gick in för att kolla på filmen eftersom det var 10 minuter kvar tills filmen skulle börja. Men när vi går in i salongen så håller filmen på för fullt och den är näst intill slut och grejer, Så jag blev jätte arg och visste inte vad jag skulle göra. Sen skulle jag he på mig mina 3D glasögon men jag fick inte upp dom ur plasten så tillslut bet jag bort en plastbit. Men självklart säger ju Celina något idiotiskt så jag börjar skratta så jag drar ner plastbiten i halsen och håller på att dö :O Men jag överlevde!
Sen säger Celina och tar upp sin mobil och kollar klockan "Asså den ska börja om 10 minuter!" Sen ba "Oj klockan är 18:20, den ska börja 19:30..." Så vi ba ... Så går vi ut och tar oss sedan in i en annan biosalong med världens sämstaste film evör! Den handlade om Hinduismen och lite Kristendom och Judendom. Men så visade det sig att det var 'Berättelsen om Pi'. Och tur att Sara har berättat om den filmen redan så jag visste vad som skulle ske. Alla djur på båten dör eftersom båten sjunker och det kommer en val. Så jag gick ut och satte mig utanför. Sen gick jag in i den rätta salongen och väntade på Celina och sen började filmen :D Awesome!
 Om du som läser inte sett den, then go do it! Längtar tills del 2 kommer! :DDDDD
 

Varning! Starka bilder!!

 
LOOK WHAT YOU MADE ME DO JUSTIN!!
 

Ett sent inlägg!

Haalloj! :D
Igår var det juleafton och mormor,Erik, Ida, Bettan, Janne och lite Äpplet var här och hade sig :D Och i år så var det jag som fick det störstaste paketet :D
Jag fick:
* Formar man häller vatten i, stoppar in i frysen och så har man shotglas!
* Smaker man häller i spriten, shotta galet!
* Bodylotion och sånt
* The sims3 - Kvällsnöjen, Övernaturligt och Destination världen
* Muggar och fat
* 5 berlocker
* Laptop som jag ska spela på
* Eyeliner
* Nagellack
* Halsduk
* pyjamas
* Knivset
* Filt
* Block 
 
Eruk och jag!
Tomte mor och Tomte far kom och hälsade på!
Mammo, Sara och Mormor
Julegran och juleklappen!
eruk, jag och Sara
Mormor och Ida
Fult folk
Party i julfirandet
Pappa, pappas fot och jag!

RSS 2.0