Kina!

Min valborg blir så rolig så man nästan bajsar på sig. Jag ska vara hemma och spela TV spel och vara med mammo och pappa :O Inge fel med det (: (Y)
Vi åt kinabuffé, muuuuums :D!  

Håller på att fixa över låtar från en dator till den andra eftersom mamma ska till Grekland imorgon så ska hon ha en av dom små laptopsarna (:D) men sin musik i, går inte så bra eftersom jag inte kommer in på Saras dator (y)

Kina bilder!


Nomnom! Jag var den enda av oss som åt med kinapinnar, skäms!


Trolleri!


Jak är snyck!


Prata med melonklyfta i käften (Y)


O.O


Dagbok!

Började dagen med att jag vaknade ungefär 8:30 sen väckte jag Sara och vi gick ut på en morgin promenad innan frukosten. Vi gick runt söderhöjden, och sen på våran färd så hälsad vi på mormor som fortfarande låg och sov. Där fick jag även med mig ett grönt tyg med mig hem som jag tänkte att jag skulle ha på min dagbok.
Bara det att jag kom på senare att det hade varit bättre med ett blått tyg D:
Sen kom vi hem och jag började pyssla på en gång, engefär vid 11:00. Jag är fortfarande inte klar. Klistret som vi har är jättedåligt och det har typ torkat klart tills imorrn -.-


Först såg bolen ut såhär


Steg 1. Klistra på vanligt vitt papper så inte luftballongerna lyser igen tyget


Steg 2. Klista på tyget. Asfail eftersom klistret syns! -.-' ÅH!


Steg 3. Få tyget att fastna


Steg 4. Limma på gräset :D


Steg 5. Klistra på alla filurer :D Är inte klar någonstans än men snart så!

Så fult så jag vet inte vart jag ska ta vägen D: Usch! Vill göra en ny :O Några tips på vad som ska stå i pratbubblan :O?


Ny header!

Nu äntligen har det fixas en ny header till moi :D Sara fixade ihop den igår kväll så woho! När den kommer upp vet jag icke :O

Mer Anton!

Fotade Anton lite grann idag på balkongen :>






WEHÅ!


Fining!


Hallå!






Anton spanar 1.


Anton spanar 2.


Anton spanar 3.


Anton spanar 4.


Foton från middags kaoset!

Idag var det en chilldag :D Började 8:30 med idrott, sen hade vi matte, och efter det pannkakor till lunch och sen slutade jag :D Ganska mycket najs :D Fick desutom skjuss till Kungsängen station av Linus som hade moppe 8)
Tänkte lägga in bilderna som togs igår, så here it goes!


Mat :D


Dricka :D och en.. gris i bakgrunden? Oo Hatar LOKA D:


Fetto-Björn, gammelmoster Anki och Conny (:



En Sara


Jag dyker ner i maten!


Middags kaos!

Idag så var hela tjocka släkten på besök och åt middag. Maten tog ungefär tre hundra år att få klar eftersom det var kusinen Björn som stod vid grillen. Men när maten kom till bordet så var allt bra :D Jag fuskade lite med min diet. Har inte ätit potatis/pasta/ris ända sen Lördag eller Söndag eller vad det nu var, och inget onyttigt heller. Men idag vart det båda ris, bröd och bearnaise sås D: Men imorgon så fortsätter jag med min fina diet igen :D Förresten så åt jag glass efter också D:
Iaf, när vi satt där och åt så var det inte så lugnt. Mormor och gammelmoster satt och sa "Lugna ner er!" eller "Tysta!" Medans vi andra krigade. Sara som satt brevid Björn hade det ganska jobbigt eftersom han satt och kletade bearnaisesås på hennes solbrillor och gud vet vad. Jag satt och slog på pappa, men det fick jag igen. Så pappa och jag satt och slog varandra under hela tiden. Sen sa mamma "Kan inte ni två lägga av nångång?" Men då helt plötsligt skulle hon också vara med och slåss, så hon började också slå på pappa. Conny, mammas kusin som vi inte sett på hundra år, satt i sitt lilla hörn och kollade roat på. Sen så kom Johanna över när glassen kom fram :> Senare ikväll kommer Chaurola också men just nu är Sara och hon ute och festar.

En vanlig middag hos familjen Andersson Åhlén. Bilder kommer förmodligen upp imorgon för Sara har kameran :O!


Baiz!

Första skoldagen efter lovet, Bläää!


Alla barnen hängde upp och ner i träden förutom Siv, hon hade ett liv!

Idag så har det hänt lite kuliga grejor :D Jag fick en idé att hänga upp och ner i ett träd och läsa en bok och äta en banan samtidigt medans Sara fotade. Det gick ju som det gick. Vi gick till lekparken där det var massa barn. Jag klättrade upp i ett bra träd sen så  satt jag där och gapade "Hur ska jag kunna hänga här!? Jag kommer ju trillar ner och dö!" Helt plötsligt så stod alla barnen runt mig och kollade. Dom tyckte det var jättekul. Helt plötsligt ska dom också hålla på och klättra i träden. Så vips så var det inga barn i parken längre, för dom satt i träden.
En kul grej var också att Jakob, en av dom små killarna vi blev kompis med där frågade "Hur gammal är du?" Till mig. "63" Svarade jag då. "Va? På riktigt?" Haha! Ser jag ut som en 63åring kanske va?!
Hur som helst så kom jag upp i ett träd tillslut och när jag väl hängde där så stod Sara bara och skrattade medans jag hängde där dödsdömd och skrek! Det var inte så lätt som jag trodde. En stol som hade stått där tidigare som jag hade tagit stöd på för att inte hänga helt upp och ner på en gång, den kunde inte Sara ta bort för hon bara skrattade, så då fick jag göra det själv. Men eftersom jag hängde upp och ner så blev det ju inte alls så bra. Jag hade ingen aning om vad som var upp eller ner på stolen eller vad jag skulle göra med den. Så jag puttade bara åt nått håll, inte ett så bra håll, för då fick jag stolsbenet mitt på örat och Gud vet jag! Och då skrattade Sara ännu mer. Tur att småkillarna hade försvunnit för annars hade alla stått och skrattat åt mig :O Självklart skrattade ju jag också, men då trodde jag att jag skulle trilla ner :O


Här hänger jag för fullt och skrattar och håller mig fast i stolen :O


Trädkramare! Jag visste inte vad jag skulle göra så jag kramade trädet ;o Där ligger stolen också :O!


Jaa..




Sol :D


Åt bananen på vägen hem ist :O


När vi åt :D


Nomnom!


Jag seriös för en gång skull :O


Mormor och gamelmoster (:


Moseter Bettan (:


En båt


Smög över till grannens tomt och fotade deras träd :>



Älskar livet just nu :D

Rubriken är lite konstig eftersom jag alltid älskar livet, men när det är sommar så älskar jag livet lite mer :D
Nu kommer lite bilder från i går kväll när vi var ett härligt gäng nere på alltanen och körde monopol och åt frukt :D


Smirresmarre!!


En jätteglad mammo :*


En ännu gladare Sara :O


"kom nu sara så ser vi cp-mongo ut!" Så brukar inte mammor säga men jo tydligen :O :D Och dom lyckades!


Hahah! :D


Johanna och Chaurola (:


Saras kompis Paulina (:


Min kompis Herrbert!


Monopol :D Ser ut som om jag inte har några pengar alls, men det gick väldigt bra för mig faktiskt :>


Fiin :D Fast med en hand mitt i allt D:


Solklart så fick man ju bilder på Anton :>



Anton spanar :D


Vad hände här nu då :O!?


LÖVLI' DAG!!

Idag var det en underbar dag, minst sagt! Solen sken, jag och mamma satt på balkongen och hade en lektion i Grekiska, sen åkte hon, jag, Sara, Chaurola, Johanna och Dimitris ner till Kallhällsbadet och hade picknick. Vi grillade, åt jordgubbar och snackade om allt möjligt. Bättre dag kan man inte ha! så jekla nöjd! (:



En ful gurka



Maat :D



Dimitris och Charuola



Massa glada människor :D



En glad mammo :>



Svanisar








Långt och bra inlägg (Y)

Igår kom Chaurola och Johanna hit och stannade tills idagen :> Och inatt sov jag med två täcken på mig nere i källaren med mamma :D Jag vet inte varför jag hade det, men det var jävligt skönt! :D
Idag har jag ingen aning om vad jag ska leka D: Alla har fullt upp så jag får väl kolla film då :O För ovanlighetens skull :>


Dirty dancing 2

När man var hos Celina så kollade vi på dirty dancing 2 också förresten :O Hade ingen aning om att det fans en 2a, men se de gjorde det :D Och den vad asbra! :D Ska kolla på den nu igen :D Håller på att laddas ner för fullt :O Tjoho!


Hos en Celina!

Åkte till Celina på Fredagen för att slinga hennes hår, men sen när hon följde mig till bussen så satt vi där i en kvart utan ett tecken på en buss, så då bestämde vi att jag skulle sova över hos henne ist, men precis när vi gått iväg hör vi bussen komma -.- jävla bussjävlar!


Innan färgningen


Jag var tvungen att prova hatten, såg så kul ut :D Såg ut som en stor bebis D:



WEHÅ!



Ozzy :D





D:



Han bet mig i stortån :O!



Solig daag! Wohej! :D

...



Våran familj är ganska efter, vi brukar fira julafton den 25 december också

Left 4 dead 2!



Ett nytt favorit spel :D



And i found my self a husband! :D

Bildbomb!

Nu har jag kommit hem efter 5 dagar hos Erik (: Har fotat en del på Tigra så det blir en liten bildbomd nu :O Vaknade 6.45 för att följa med Bettan, min moster, ända till Älvsjö. Förresten om jag inte skrev det förut så kom min mamma upp också :O Hur som helst, nu sitter jag här och har redigerat massa kattbilder, funderar på att göra pannkakor :O








Nutte :D



















Tigra hitade en näbbmus D:


Tigra lekte med näbbmus



Och Tigra solade med näbbmus :>

Hos Erik!

Se häär :O Bloggar redan andra dagen :O Tokigt :D Tänkte bara lägga upp lite bilder som jag och Erik tog idagen när vi hoppeliskuttade på studsmattan, och lite andsra fina bilde  :> Sen ska vi spela HP :D:D:D:D

Erik "fixar" maten :O
O.O
Vi riggade upp hela studsmattan, tog år för det blev lite fel här och var D:
En häst
Jag hoppar för fulla muggar :O
En grasiös volt
En Igelkott
Jag står på huvudet :D Wehå!
Jättefint! As ljusa bilder men jag kan inte svenska i photoshop :O Så det gick inte så bra D:

Farväl!

Hola :D Kommer kankse inte blogga så mycket under veckan nu, för nu drar jag till Erik och kommer inte ha så mycket internet där. Men mobil har jag ju självklart så smsa moi :D Kommer hem på Torsdag igen. Adios!


Är det en häst?

Asså haha jag bajsar på mig! xD Satt och kollade på ett program på typ 5an. Folk gick omkring i mörkret och skulle göra massa gejer.
Dom var i ett rum med kistor där dom skullle hitta döskallar. I en av kistorna låg en människa. Och Joel, en av deltagarna, (bög :D (Y)) han kom fram till den kistan med människan. Och petade på honom. Han ba "AAH! vad är det här?! Det är iaf fett äckligt! Det är typ en häst" Man ba haha!?
Sen var dom i ett rum med spindlar, så gick han helt åt helvete och ba hallå vart är jag? Medans hans motståndare, en till bög :D, bara stod och skrek. Jätte kul :D

Nu är det talang :D Två står och håller på med flygplan. Trodde det skulle bli bajs men det var kult :D

Påsklov!!!

PÅSKLOV!!!! fan vad gött! :D Det var verkligen sommar och sol ute när jag gick från stationen hemåt med musik i öronen :D Vill hitta på något kult utomhus med någon men jag har inga vänner D: Haha.

På Söndag åker jag förmodligen till Erik, min kusin och blir där ett tag under veckan. Han har tjatat på mig ungefär en hel månad! "Lulli, när kommer du?" "Nu är det inte långt kvar till påsklovet va?" " Vill du komma hit?" Man ba AAAAAAAAH MATTA!!!!! Men det ska bli kult att åka dit och vara med honom :> Då jävlar ska jag hoppa studsmatta, Celina hade nämligen gått ner nått kilo när hon hoppat så nu ska jag prova samma taktik :D
Plus att det kommer bli mycket tekken6 också :>

Nu åkte mina kära föräldrar till landet :O! Vill åka dit och fota men sen då? Då skulle jag inte ha så kult längre D:

Nu ska jag nog sätta ut Anton på balkongen, då blir han nog glader :D


VÅR åt alla håll!

Slutade jätte tidigt i skolan idag men satt kvar i flera år för att vänta på Celina. Hon skulle till Jakan och köpa en byxa så då följde jag med. Så passade jag även på att köpa en dagbok. Eller tja, jag köpte den inte. Den fick jag gratis :> epediten glömde att ta betalt för den x) Han tog bara betalt för massa figurer som jag köpte och ska klistra på på den när jag är klar med den :D Just nu ser den ut som om en gammal dam skulle kunna ha den och skriva recept i eller något annat. När jag är klar med den, ja då jävlar :D

Efter det, så gick jag och Lisa ut och fotade lite. För min del blev det typ bara bilder på tråkiga blommor :P Men det är jätte skönt väder så jag hade ingen jacka :D





Mina fula nya dagbok ;o



Figurer till dagboken :>



Blomma!




Baiz!

Jag: Vad skulle du gjort om det kom in en alien här nu?
Mamma: Bajsat på den..

Fräsh_familj_10869543676123



Har bara Anton bilder på den här datorn och ett inlägg utan bild är inte så kult :>

Subscribe!



Gilla och komentera så blir jag jeteglad :D Tack : >

I own the world!

Målat klart naglarna nu :D Tog ett tag men det var kul och blev snyggt :D Tycker jag iaf :O


jävla skit helveter fan rövhåls jävel!

Pappa satt och kollade appar på mobilen. Han kollade på en app med pistolljud och grejs och sen kollade han recentionerna:



Någon som blev ganska arg :O Jag skrattade så jag storknade :D


YEEHAA!

WOOOOOOHOOOOOOOOOOO!!!!



:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Många inlägg idag :O

Tandjävel

Idag så gick jag runt och gjorde ingenting som vanligt och helt plötsligt så hade jag sand i munnen. Jag ba jaha okej. Sen så går dagen vidare och Lisa kommer över. Då helt plötsligt känner jag att jag har något mellan tänderna och jag känpar men det går inte bort. Då kollar jag mig i spegeln och ser att en bit av tanden är borta! Då hade jag tydligen bitit av en liten bit av en av mina favorit tänder D: Nu är det asfult och gör ont för det är vasst D: Baiz



Den vänstra framtanden! Där är det en bit längst ner som är borta som ni ser :O Det är faktiskt jättefult!!


Kompisar!

Bilder på alla glada djuren!











Inklämd av två tjockisar!


BIG BEN!

Jag fotade igår när vi var på taket :> Lite fail men what ever :D



The clock is ticking!

Anton!

Fotade Anton på ballkongen idag :D Han blev väldigt glad att få lite sällskap ute på ballkongen :> Han sprang och skuttade runt som en kalkon.
Han är en så jekla bra fotokanin. Varje gång man tar fram kameran så börjar han posera (:
Nu ska jag och Lisa fota ännu mer, så flera bilder kommer jag lägga upp antingen senare idag eller imorgon. Då blir det lite marsvins bilder också :P  





Anton tog en balett lektion , eller ett gympa pass Oo?








Jag la mig ner på ballkongen och fotade rakt upp i solen :D Otroligt varmt var det så jag låg kvar där ett tag :>

Fotaaaaa!

Idag så fotade jag och Celina i Vattmyra på taket, precis som jag skrev att jag ville göra i förra inlägget (: Det var kul att vara på taket. Jag kom upp först och efter en miljon år så kom Celina också upp. Att ta sig ner var däremot ett svårare problem.
Men vi hade picknick där uppe med pizza :D Men en hemsk sak hände.. Min godispåse flög iväg..


Jag sitter och Picknickar med pizza. LÄGG MÄRKE TILL MIN GODISPÅSE DÄR I HÖRNET!


Celina Picknickar också :D

Jag glad i hågen







I OWN THE WORLD!


Jag fotade Celina :>


















Spela lite baseball




Bildbomb!


Let's Zumba!

Hola amigos!

Jag har super tråkigt, och jag har ingeting att skriva här egentligen :O Men en sak måste jag säga till Celina LÄGG UPP GAMLA BILDERNA PÅ DIN BLOGG INNAN JAG KOMMER ÖVER OCH SNOR DIN SÄNGLAMPA! Så, hur som helst, idag så är det ganska najs vädeer ute men blåsigt. Skulle sitta fint att fota eller filma :D Finally snart sommar! När jag tittade ut nu så kom jag på en liten tanke :O Jag vill upp på ett tak någonstans :O xO Det skulle vara awesome att fota uppe på Vattmyras tak :O Min gammla skola alltså :O Nä nu ska jag duscha :D



Lulli Potter!

Långt test!


Vad heter du?
Julia, men kallas för Lulli (:

vad heter du i andranamn ?
Iréne

vad heter du i efternamn ?
Ålen :D

vilken färg har du på ögonen ?
Grön-bruna

vilken färg har du i håret ?
Brunt

har du färgat håret någongång, isånnafall , vilken färg är din orginal ?
Ja det har jag, brun ;o

hur lång är du ?
158 D:

vilken skostorlek har du ?
På skor? 37 :P

går du på någon sport ?
Inte nu, men ridning förut :P

är du morgontrött ?
Ibland, beror på när jag går upp, och när jag går och lägger mig :O

är du datanörd ?
Lite smått kanske D:

hur mycket är klockan precis nu ?
21.38

vad har du ätit idag ?
Mat :D Orkar inte rabbla upp allt :O

hur många gånger borstar du tänderna om dagen ?
2-3 gånger :O

vem pratade du i telefon sist med ?
Celina :D

har du hostat idag ?
Nope

har du nyst idag?
Ja faktiskt :D

hur varmt är det ute nu ?
Varmt :O Iaf i mitt vardagsrum, för här har vi eldat för fulla muggar :O

vad har du för kläder på dig nu ?
Bh, trosor, strumpor t-shirt och faktiskt också byxor :O:O!

vad har du för frisyr ?
Nu är det uppsat i en slarvig bulle

vem badade du sist med ?
sw.swöeö - haha oj vad vart det där? xd skulle bara sätta mig ordentligt :O Men ja så var det förmodligen :O

vem sa du nått till sist ?
Mor min (:

vad sa du till hon/han ?
Hur stavas choklad på engelska?

när slog du nån sist ?
Idag i skolan :O

varför gör du det här testet ?
För jag inet har något liv :>

vad heter din rubrik ?
Långt test!

senaste film ?
kollar på wedding singer nu :O Men den suger D: Annars var det Peter Pan :DDDD

bästa låten ?
Har ingen speciell

saknar du någon ?
Jovars

senaste smset du skickade ?
Varför åkte du då? :/ <3

vem skickade du det till ?
Clajnow

vilka är hemma hos dig just nu ?
Jag, Pappa, Mamma, Sara och Anton

hur känner du för att skolan börjar snart ?
Oo? Iof är det ju helg nu men, det suger :O

vilka 'fönster' har du uppe på datorn just nu ?
Min blogg, bilddagboken

när sa du senast till någon att du älskar den ?
Ingen aning :O Säger inte det så ofta :D (Y)

vilken färg har din mobil ?
Rosa

cola eller pepsi ?
Fanta :O! Annars Cola

sjunger du i dushen ?
Varje gång! Jag kan inte duscha om jag inte har musik eller inte får sjunga

är du tsm med någon ?
Näj (:

om inte, någon på G ?
Nope

senaste kramen ?
Ingen aning :O Anton tror jag

har du någon piercing ?
Bara öronen

tittar du på tv just nu ?
Inte nu för nu kollar jag på dataskärmen :O Men när filmen börjar igen så :O

msn ?
Jajamensan

pa ?
Förut ja :P

mobilnummer ?
Ja tänka sig ett sådant äger jag också :D

Hur många nycklar finns det på din nyckelknippa?
4, och två av dom använder jag inte, för dom går inte till något x)

Vilken svordom(..ar) använder du mest?
Satan, sablar, Skitcp :O lite smått normala och vardagliga ord (Y)

Äger du en Ipod?
Nej se det gör jag icke

Vilken tid är din väckarklocka inställd på?
Inget för den är icke på :O Men innan så var det 6.40

Hur många resväskor äger du?
Öh.. 2-3 typ

Använder du flip flops även när det är kallt ute?
Asså va? :O Inte vinter tider :O

Var köper du dina matvaror ifrån?
Haha matvaror xd Coop :D

Skulle du hellre ta bilden än att vara med på bilden?
Båda :O Älskar att fota, men det är kult att se hur man blir på bild :D

Har någon av dina vänner barn?
Nej, Men Celina hade en bulle i ugnen ett litet tag :D

Om du vann mycket pengar på lotto, vad är det första du skulle köpa?
En resa 8D

Har någon någonsin kallat dig lat?
Mjo :O

Tar du medicin för att hjälpa dig somna snabbare?
Nej det klarar jag mig bra utan :O

Vilken CD ligger i din CD-spelare just nu?
Disney låtar heter den :D:D

Föredrar du vanlig mjölk eller chokladmjölk?
Hatar mjölk, men om chokladmjölk nu är obo'y så självklart det :D

Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan?
Näe tror inte det

Vad åt du till middag?
Hemmagjord pizza :D

Kan du vissla?
Jepp (:

Vilken personlighet är ett måste hos en partner?
Rolig :D

När sov du senast på golvet?
Förra helgen

Vilken är din favoritdrink?
Drink ;o? Jag gillar fanta :>

Gillar du din boendesituation?
Skulle hellre vilja bo i en liten stuga ute på landet :O Men man får vara nöjd med det man har (:

Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera?
Ingen aning :O Men jag brukar sova 10-12 timmar :>

Är dina dagar fullbokade och stressiga?
Verkligen inte

Hamnar du ofta i trubbel för att du pratar under lektionerna?
Ja :(

Vilken är din favoritfrukt?
Gillar alla frukter (:

Hur gammal blir du din nästa födelsedag?
17 :O:O

Är du petig när det kommer till stavning och grammatik?
Niej abslout nite

Vem var den sista personen som gjorde dig arg?
Ska nog inte skriva det här (:

Vad var det senaste du åt?
Fruktsallad :D

Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller det motsatta?
Spelar nog ingen roll, beror väl mest på personligheten

Gillar du senap?
Nej fy bubblan!

Hur valde dina föräldrar ditt namn?
Mamma säger att hon valde det för det var det finaste namnet :>

Skulle du någonsin hoppa fallskärm?
Självklart!

Sover du på sida, mage eller rygg?
Nånting mellan mage och sidan - helt snett alltså  

Tycker du om att krama folk?
Ja :D

Stör det dig om någon säger att de ska ringa, men inte gör det?
Öh, ja :O

Om du hade varit född av motsatt kön, vad hade du hetat?
Adam eller Charlie :D Tur att jag inte blev en Charlie för då skulle mitt barn ha blivit namnlöst :O

Dagis :D

Hola minigrisar! Idag så var det en väldigt onödigt dag in tha skool, och storm när man skulle gå hem. Nästan så man flög hem :O Imorgon börjar man 13.30 så det är lite smått najs :D Då har vi livskunskap för första gången :O Celina har sagt att det ska vara jättekul så det ska bli lite kult :D
Nu vill jag kolla på film! Men jag har ingen aning om vilken ); 

 
En vacker bild på mig och Alice :D (Y)
Nu blev jag jättesugen på kalla köttbullar D:

En grön hatt på derå!

Igår kom mor min hem från Teneriffa, vilket betyder att jag nu har min mini baiz laptop igen ist för mammas stora braiga laptop... D: Men hur som helst! När hon kom hem så hade hon med sig några presenter. Smink och parfym. Men bäst av allt! MIN GRÖNA IRLÄNDSKA HATT! :D Så jekla kool :D Tack mammo :D Har på mig den nu faktiskt :O

Idag så var vi i svt-huset och fick en visning av Jovan Radomir eller vad han nu heter :> Sen sprang jag, Mickis, Lukas, Alex och Alexandra runt i stan och nördade. ASSÅ JAG HAR NÅGOT I ÖGAT SOM GÖR SÅ JAG SER SUDDIGTOCH DET VILL INTE FÖRSVINNA!

nu tänker jag gå och sova...



Stor bild (Y)


Skarp bild (Y)

Ett sånt där..inlägg

Kollade på den här filmen typ nyss. Charlie St Cloud. Ingen kul film! D: fällde en liten tår faktiskt.



Idag i skolan så skar Alexandra upp fingret och sen bad vi (Linus, jag, Alexandra, Lukas och Alex) bordsbön i matsalen! :D

skojävel

Dom här skorna har Sara köpt, eller skor, man säger väl kanske högskor eller nått ;o? Iaf, jag skulle fota henne i dom och efter det så bestämde jag mig för att prova dom. Jag har aldrig kunnat gå i klack och kommer förmodligen aldrig lära mig det heller, och det här var 13 cm ungefär, och eftersom jag inte ens kan gå i 3 cms klack så tyckte jag det skulle vara lite kul att prova att stappla omkring med dom här några steg.
Jag satt ner när jag tog på mig dom, för jag kan inte stå och ta på mig klackskor då trillar jag åt helvete. Men vad tror ni jag gör när jag ställer mig, OCH STÅR HELT STILLA! Trillar rakt fram, inte åt sidan eller nått utan nej, rakt fram. Ni ser ju att det går upp vid tårna på skorna, och det var jag inte beredd på så jag gungade mig fram när kämpade mig fram :O Sara står bara och skrattar och fotar mig...

Jag är en skam för kvinnligheten...


Fota

Var med Felle idag :D Har typ inte varit med henne på hundra år så det var kalasens kulens! Vi skulle fota men det blev inte så mycket fota. Vi spelade typ bara ruta :> Som vi alltid gjorde när vi var små :P Minnen 8) Men lite foton blev det iaf, och här kommer dom :O Tjollahopp!










Bajståg!

HÄJSAN!
Var ett tag sen jag skrev känner jag, och det är lika bra att skriva nu för annars får jag Celina på mig D:
Igår (Fredags) så åkte jag först hem efter skolan och satte mig vid pianot för att pröva spela fur Elise, men det var gaanska knepigt så vi får se hur långt jag kommer. Hur som helst. Jag hade alltså inte mer än hunnit komma hem innan Alex, Lukas och Mickis ringer och vill leka med mig. Så dom kommer hem till mig och vi kollar på lejon kungen 3. Efter det drar vi ut och käkar på Greken, en restuarang. Sen drar vi hem till Mickis och blir kvar där ända till nattetimma :O Och det skulle vi inte ha gjort. Alla typ somnade, iaf Alex, på soffan och jag var helt jätte flummig. Jag blir askonstig och skrattar åt allt när jag är trött. Lukas sa badkar till mig och jag skrattade så halsmandlarna nästan hoppade ut ur käften på mig.

När jag, Lukas och Alex kommit fram till Kungsängen stn så lämnar Lukas oss och går hemåt. När jag och Alex kommer ner till tågen upptäcker vi att vi precis missat tågen vi skulle åka med och att nästa går 5 på morgonen! (Y)
Vi sitter ett tag och funderar på var vi ska göra. Eller tja, han funderade mest och ringde runt till folk medans jag redan beslutat mig att gå hem! För hem skulle jag!
Tillslut smsar jag pappa och frågar om han var vaken, sjlävklart var han ju inte det, fast han vaknade av mitt sms. Så han fick komma och hämta oss i Kungsängen.
Så Alex fick sova över hos mig och jag med för den delen :O Tack för det.
Mycket trevlig kväll!

På väg till stationen för att lämna Alex imorrse:
Jag: Jag ska bli gravid
Alex: NEJ! Ska du vara någon jävla sixteen and pregnant då eller? Eller sjuttonteen and pregnant?

Hahaha jävla pucko!! Vad fan är sjuttonteen liksom?!
Och nej, det är när jag är vuxen jag ska bli gravid :O

RSS 2.0