Ett inlägg sådär på kvällskvisten!

Först och främst vill jag bara säga hallelujah! Vi överlevde jordens undergång! Och tur var väl det, eftersom jag slängde bort alla mina pengar på paket som inte ens någon skulle fått! :O 
Min domedag spenderades med Celina och Alex i staden där vi sprang runt i alla affärer (H&M några extra gånger) och shoppade galet! Sen åt vi i Kungshallen och jag fick gratis fanta av en hysteriskt glad indie.
Efter ett tag så tröttnade Alex, han ringde från övervåningen på h&m, ner till mig och Celina på undervåningen och undrade hur länge vi skulle vara kvar inne i staden. Och vi svarade "inte så länge". Då var klockan kanske 15:00? Slutade med att vi kom hem cirkus 20:30 (: Sen gick vi runt i hela gamla stan i hopp om att hitta julmarknaden som skulle hållas där. Och lyckligtvis hittade vi tillslut :D Helt otroligt mysigt! Celina köpte brända mandlar och jag köpte sockervadd som det barn jag är! Visserligen var vi inte bara inne i staden hela tiden, jag och Celina åkte hem till henne och åt lite pizza och sedan åkte vi till outlet för att Celina skulle införskaffa sig det sista.
Där träffade vi Santi, Celinas påse gick sönder under tiden då vi missade hennes könummer inne på Cervera och vi stannade inne på Rusta ända tills de släckte och sa åt oss att gå ut.
Väl hemma hos mig började vi baka pepparkakor klockan 21:00, lyssna på Carolas juleskiva och sjunga för full hals! 
Sen gick vi upp på mitt rum och slog in paket och hittade på massa fina rim innan vi somnade :d 

Sen idag så åkte vi till min lilla farmor och sa god jul till henne, och fikade galet. Otroligt festligt! Sen på vägen hem så åkte vi till kungsängen och åt mat på någon restaurang i centrumet där med Äpplet, kycklingspett vart det för min del! Plus efterrätt för guds skull! 
 
Min vackra mat :D 
Celina ville inte dö! 
Celina mitt i julmarknaden!
Jag och Celina i en julkula på Rusta! 
Haha Farmor!<3
Sara, Mamma och jag hittade fina nyårs hattar på Willys! :D 

Gammalt!

Har suttit nu i flera timmar och laddat över massa bilder från mitt gamla minneskort sedan 3 år tillbaka typ, till och med längre. Bilder och filmer fr¨n 7 till 1an av gymnasiet har jag fått se igen efter alla dessa år :D Vad jag har längtat, började ladda över dom vid typ 12:30 och blev klar nu, 20:35. Ganska sådär många bilder. Och jag laddade inte ens över alla, men här kommer några stycken som jag tyckte att jag ville ha här :D 
 
 
 
 
Tandkrämsreklam!
Ojoj..
 
 
 
Jaha? 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Springsteen!!

Mooooooooooooors!
Imorse sprang man upp tidigt flr att fiffla med Bruce Springsteen biljetter! Och OH'JA! I GOT THEM!! Så i sommar, igen, så blir det att se The Boss och Steve! :D Awesome! Tack min mamma för hon är bäst och fixar! <3

 

Förra sommaren! Kanon kvalitutta!

Fest i pulkabacken med tårta!

Alloh!
Igår vid 23 tiden så smsade Johanna "KOM UT OCH ÅK PULKA MED OSS!!" Så det bar av mot Viksjö där jag träffade Johanna, Malin och Josefin. Det var inte så mycket pulka åkande, inget faktiskt. Vi hade svarta sopkassar vi åkte i, och tydligen så hade ingen av dom gjort det förut...Inte okej! Men det var kul :d Sen gick vi hem till Josefin åt upp hennes mat, och jag och Johanna åt upp glassen. Sen så började vi göra en tårta klockan 2 - 2:30 på natten. Vi hade typ ingen grädde så vi hällde i massa saker för att försöka få mer grädde. Slutade med att det blev en vit gegga med lite svarta prickar i av vaniljen. Mums.. Och så hade Josefin på oboypulver. Sen började Johanna koka nudlar mitt i allt och sen satt vi på golvet i Josefins kök och åt tårta. 
Sen gick jag och Johanna hem till Johanna och somnade i hennes säng. Nu sitter jag här hemma och har städat lite och undrar när jag ska få min chokladkalender av mor.Sen blir det Mysteriet på Greveholm för hela slanten! :D Den har varit min favorit i alla år. Har inte kollat på någon julkalender på flera år, men nu jävlar! 
 
Tårta!
Det stod en tom tallrik inne i kylskåpet, så Johanna la sin halvt uppätna pommesfrite där :d
 

RSS 2.0