Im alive!

Hallå! 
Jag är inte död! Har inte haft wifi eller ens tid att skriva! 
Har inga bilder att lägga upp för dom lägga över på Facebook just nu så jag kan nå dom senare. Min mobil var full med bilder så jag kunde inte ta fler, så nu måste jag föra över allihop! 
Ville bara säga att jag lever iaf! 





Hostel!











Onsdag 16onde! Massa djur!

Hallå! Idag skulle vi åkt med kiwi experience bussen, men såklart så missade vi den...
Den skulle gått 8:35 och taxibolaget vi skulle åka dit med sa "ja men det tar bara 10 att åka dit så vi kommer 20 över!" Men när vi åker och känner att det börjar bli lite bråttom så frågar vi chauffören "hur långt är det kvar?" Då säger han "ungefär 10 min, det tar ungefär 30 minuter att åka dit" vi ba öh okej... Så nu har vi tagit in på ett hostel mitt i stan och tar första bästa buss imorgon bitti! 
Idag har vi iaf varit på Kelly tarlton sea life aquarium! Där fanns det massa fiskar, hajar och pingviner! Ingen höjdare men vi hade ju hel dag till övers och vi åkte i världens fulaste hajbuss! 
Sista kvällen på SilverOaks inn! 

Nya hostlet! Rebecka är redo! 


Sky tower!




























Min släkting jao! 
Nemo! 



En galleria!



Måndag- tisdag!








Bästa dörrarna! 

Rebecka och jag ville sova nära!

Men hon somna vid 19:30

Morgon choklad! 

Frukost!







Dubai!

Kommer nog blogga varje sekund jag får så jag kan lägga in så mycket bilder som möjligt här och sen radera dom från mobilen! Behöver allt minne på mobilen!! 

Så just nu sitter vi på Dubais (bajs haha!) flygplats och väntar på vårat flyg som kommer ta piss lång tid. Vi har 18 timmar kvar tills vi är framme och det är inte så lockande! Har inte sovit på 27 timmar nu, men jag är förvånansvärt pigg! Ska försöka sova så mycket jag kan nu på planet! För att sova bort den jobbiga resan och samtidigt få massa sömn! Otroligt skönt plan iaf, stort och man fick filt, kudde och hörlurar så man kunde kolla film på skärmen på stolen framför! Najs! 









På väg!

Sådär! Nu var vi iväg! Sitter just nu på Englands flygplats och inväntar vårat flyg till Sidney som kommer ta 22 timmar.. Inget jag ser fram emot men jag vill verkligen bara komma fram nuuu! Vill bara ha en säng att krypa ner i just nu! 






Peace Out!

 
 

Sci-Fi mässan!


Julbord!


Lashextender!

Måste bara tipsa om en produkt som jag använder till mina ögonfransar för att få dem längre. Brukar inte direkt tipsa om saker här, men jag känner verkligen att jag hittat min one true love så jag delar helt enkelt med mig! 
Produkten heter Lashextender och kommer från märket Natural Angel Cosmetics. 
Det är en liten mascara typ, fast istället för mascara så är det småsmå fjädrar eller ludd av något slag som man sätter på efter man har haft på mascara. Vilket gör att det bygger upp ögonfransarna så dem blir både längre och fylligare 
Fick min av Sara så vet inte riktigt vad hon köpte den för, men jag hittade för 150:-, och den går säkert att hitta billigare på t ex eBay.
 
Otroligt vacker bild.. Men iaf! Som ni kanske ser så har jag använt lashextender på det högra ögat, och knappt någon mascara alls på det andra. Så  ja man ser ju att det funkar väldigt bra! (Ignore the kladd på ögonlocket hehe) 
Det dåliga med den är att det faller av jättemycket när man ska he på det. Alltså jättemycket hamnar under ögat och på ögonlocket, så man får hålla toapapper undertill. Annars, superb! 
 

Kusiner!

 
Mina enda 2 killkusiner, well they are special!
 

RSS 2.0