No I wanna die.

 

You should to!

 
---> http://petpetition.org/sv-SV/home

Backpacking video!

Äntligen klar med min lilla video om min backpacking resa! 
Tog ett tag innan jag kom igång att börja rediger, för jag försökte fixa ett bra redigeringsprogram. Men tillslut fick det bli iMovie. kämpade på men blev inte helt nöjd eftersom allt inte riktigt fick plats, men någorlunda bra blev det väl ändå!
Here you go!
 
 

R.I.P Prince

 

From this to that

 
 

Min mamma.

 

Story of my life!


adhd?

Hali hallå i lingonskogen!
Just nu sitter jag på mitt golv i mitt rum och bara väntar på att cykla till Vibblaby där jag ska träffa en läkare och... ja, jag vet faktiskt inte vad jag ska göra där, men läkaren ska iallafall på något vis kolla ifall jag får göra en add/adhd utredning. Både jag och läkaren tyckte det var konstigt att jag måste genomgå ett "för-test" innan jag får börja med utredningen. 
Hur som helst så hoppas jag iallafall att jag är kvalificerad att gå vidare med det här! Och ännu konstigare (kanske ni tycker) är att jag faktsikt hoppas att jag har adhd. Varför? Jo för det skulle ge svar på så många frågor jag haft hela mitt liv. "varför är jag inte som alla andra? varför går jag hos speciallärare? varför förstår alla andra vad läraren menar? Hur kan alla andra i klassen sitta snällt och lyssna på läraren? Varför sitter jag och gungar på stolen och vill ut och springa medans alla andra sitter och chillar?"  
Och jag vill såklart ha medicin mot det här med mina koncentrationssvårigheter som har varit det jobbigaste genom min skolgång som gick åt pipsvängen. Så att jag äntligen börjar med den här utredningen är så skönt, även om den kom lite sent.
 
Mitt nya favorit filter på snap, för jag blir fin!

Påskhelg!


1a April

 

RSS 2.0